Ben Kersley

Ben Kersley

Sveriges ende ståuppare från England

Få saker får en publik att börja skratta som när någon från ett annat land med glimten i ögat börjar beskriva hur han uppfattar oss svenskar, våra föreställningar om andra länder och om andra folk. Ben vet, för detta praktiserar han själv.

Sommaren 2006 bytte Ben Kersley sin lägenhet i London mot ett hus i Sverige. Som Sveriges enda svengelska stå-uppare har han uppträtt över hela Sverige. Han har också framträtt på SVTs klassiska "Vi i Femman" och i P3 Apelsin med Klara Zimmergren och Mattias Lindeblad.

Ben är bäst känd för sina stå-upp framträdanden på svengelska. Han kan även ge en rolig föreläsning på engelska i ämnet kulturella skillnader, språk och hur man fördjupar sig i en ny kultur.

Ben kan hålla intressanta, roliga och underhållande tal inom diverse ämnen – hans huvudsakliga ämne är de kulturella skillnaderna mellan Sverige och Storbritannien och han kan tala om speciella aspekter av det svenska livet ur en skämtsam synvinkel. Ben Kersley kan skapa skräddarsydda rollfigurer som kan mingla med gäster i början av ett event eller en kick-off för att bryta isen med ett gott skratt. Senast uppträdde han som kärleksambassadören Marco de L’ Inquin under ett stort invigningsparty...

Pressbilder

Ben Kersley

Ben Kersley

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2