Hem > Personligheter > Ben Kersley

Ben Kersley

Sveriges ende engelska ståuppare

Få saker får en publik att börja skratta som när någon från ett annat land med glimten i ögat börjar beskriva hur han uppfattar oss svenskar, våra föreställningar om andra länder och om andra folk. Ben vet, för detta praktiserar han själv.

Sommaren 2006 bytte Ben Kersley sin lägenhet i London mot ett hus i Sverige. Som Sveriges enda svengelska stå-uppare har han uppträtt över hela Sverige. Han har också framträtt på SVTs klassiska "Vi i Femman" och i P3 Apelsin med Klara Zimmergren och Mattias Lindeblad.
Ben är bäst känd för sina stå-upp framträdanden på svengelska. Han kan även ge en rolig föreläsning på engelska i ämnet kulturella skillnader, språk och hur man fördjupar sig i en ny kultur.

Ben kan hålla intressanta, roliga och underhållande tal inom diverse ämnen – hans huvudsakliga ämne är de kulturella skillnaderna mellan Sverige och Storbritannien och han kan tala om speciella aspekter av det svenska livet ur en skämtsam synvinkel. Ben Kersley kan skapa skräddarsydda rollfigurer som kan mingla med gäster i början av ett event eller en kick-off för att bryta isen med ett gott skratt. Senast uppträdde han som kärleksambassadören Marco de L’ Inquin under ett stort invigningsparty...

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta