Åsa Lindell

Åsa Lindell

Förändring med rätt Attityd

Åsa Lindell brinner för delaktighet och interaktivitet och med sitt varma sätt skapar hon dialog och inspirerar till nya tankar och vilja till förändring

Från miljöchef, kommunikationschef och styrelseledamot till entreprenör, mötesledare och författare. Åsa Lindell har en mångfacetterad karriär bakom sig. Och en ryggsäck full av erfarenheter som tillsammans med en personlig inre resa ligger till grund för konceptet En fot i golvet. Med ett förflutet som kommunikationschef inom storbolag som Lindex, Stena Line och Schenker har Åsa en gedigen erfarenhet av personalfrågor och förändringsarbete i stora organisationer.

2002 tog hon steget till entreprenör då hon var med och startade Managementkonsultbolaget YesP. Fyra år senare sjösatte hon sitt nuvarande företag Meetmarket som erbjuder tjänster inom möteskultur och mötesledning. Åsa har en gedigen erfarenhet som mötesledare och är utbildad coach. Hon är en person som brinner för delaktighet och interaktivitet och med sitt varma sätt skapar hon dialog och inspirerar till nya tankar och vilja till förändring. Åsa bor på landet i Lerums kommun, har två tonårsbarn och minst en svartvit katt.

Åsa är närvarande, lyhörd och har en stor portion energi. Hon skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet, på plats eller digitalt.

Pressbilder

Åsa Lindell

Åsa Lindell

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2