Hem > Personligheter > Åsa Lindell

Åsa Lindell

Förändring med rätt Attityd

Åsa Lindell brinner för delaktighet och interaktivitet och med sitt varma sätt skapar hon dialog och inspirerar till nya tankar och vilja till förändring

Från miljöchef, kommunikationschef och styrelseledamot till entreprenör, mötesledare och författare. Åsa Lindell har en mångfacetterad karriär bakom sig. Och en ryggsäck full av erfarenheter som tillsammans med en personlig inre resa ligger till grund för konceptet En fot i golvet. Med ett förflutet som kommunikationschef inom storbolag som Lindex, Stena Line och Schenker har Åsa en gedigen erfarenhet av personalfrågor och förändringsarbete i stora organisationer.

2002 tog hon steget till entreprenör då hon var med och startade Managementkonsultbolaget YesP. Fyra år senare sjösatte hon sitt nuvarande företag Meetmarket som erbjuder tjänster inom möteskultur och mötesledning. Åsa har en gedigen erfarenhet som mötesledare och är utbildad coach. Hon är en person som brinner för delaktighet och interaktivitet och med sitt varma sätt skapar hon dialog och inspirerar till nya tankar och vilja till förändring. Åsa bor på landet i Lerums kommun, har två tonårsbarn och minst en svartvit katt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta