Boka höstens digitala föreläsning redan nu

2020 har minst sagt varit ett turbulent och svårt år för både privatpersoner, företag och hela samhället. Hur hösten och vintern kommer se ut, vare sig Covid-19 spridningen har minskat, försvunnit eller ökat vet vi inte än. Men att vi alla kommer behöva en nystart och lite extra energi inför hösten för att kunna hantera pandemin eller sviterna av pandemin är något som är säkert. Vare sig vi kommer att kunna mötas fysiskt eller inte behöver vi alla inspiration, motivation och verktyg för framtiden.

Höstens kick-off kommer med största sannolikhet inte bli som tidigare år. Det betyder inte att det blir sämre, men det blir annorlunda. Att se det som en möjlighet och något spännande hjälper oss att se det lite positivare. Vi har nu möjlighet att kliva in i den digitala framtiden snabbare än planerat och vi tillåts vara kreativa och hitta nya sätt att göra saker på.

Gör höstens digitala kick-off till en succé

Försäkra er om att ni startar hösten med rätt kompetens och att ni blir ordentligt inspirerade och motiverade för att kicka igång. Boka en digitalföreläsning så når ni ut till alla samtidigt som ni kan interagera och ställa frågor live. Hör av er till oss så får ni hjälp att hitta rätt föreläsare och ämne att kicka igång hösten med! Självklart kan föreläsningen hållas digitalt.

Boka föreläsare kan du göra här på hemsidan, maila med oss, chatta eller ringa. Alla sätt fungerar, välj det som passar dig bäst! Klicka på den här länken så kommer du till kontakta oss sidan med alla uppgifter. Lycka till med planeringen!

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2