Boka höstens digitala föreläsning redan nu

2020 har minst sagt varit ett turbulent och svårt år för både privatpersoner, företag och hela samhället. Hur hösten och vintern kommer se ut, vare sig Covid-19 spridningen har minskat, försvunnit eller ökat vet vi inte än. Men att vi alla kommer behöva en nystart och lite extra energi inför hösten för att kunna hantera pandemin eller sviterna av pandemin är något som är säkert. Vare sig vi kommer att kunna mötas fysiskt eller inte behöver vi alla inspiration, motivation och verktyg för framtiden.

Höstens kick-off kommer med största sannolikhet inte bli som tidigare år. Det betyder inte att det blir sämre, men det blir annorlunda. Att se det som en möjlighet och något spännande hjälper oss att se det lite positivare. Vi har nu möjlighet att kliva in i den digitala framtiden snabbare än planerat och vi tillåts vara kreativa och hitta nya sätt att göra saker på.

Gör höstens digitala kick-off till en succé

Försäkra er om att ni startar hösten med rätt kompetens och att ni blir ordentligt inspirerade och motiverade för att kicka igång. Boka en digitalföreläsning så når ni ut till alla samtidigt som ni kan interagera och ställa frågor live. Hör av er till oss så får ni hjälp att hitta rätt föreläsare och ämne att kicka igång hösten med! Självklart kan föreläsningen hållas digitalt.

Boka föreläsare kan du göra här på hemsidan, maila med oss, chatta eller ringa. Alla sätt fungerar, välj det som passar dig bäst! Klicka på den här länken så kommer du till kontakta oss sidan med alla uppgifter. Lycka till med planeringen!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2