Årets talare är en kvinna

Det kanske är svårt att tänka sig nu, men för några år sedan var talarbranschen fortfarande väldigt mansdominerad. De mest efterfrågade talarna var nästan alltid män. Sakta men säkert har branschen dock blivit lite mer jämställd för varje år. 2012 bestämde vi att dela upp huvudpriset till Årets talare – Kvinna och Årets talare – Man, på ett liknande sätt som på Oscarsgalan med flera. En symbolisk gest kan tyckas, men att varje år lyfta upp en kvinna som vinnare verkar ha varit en bidragande faktor till att fler och fler talarstjärnor är kvinnor numera. I år är fyra nominerade till Årets talare – Kvinna, en psykolog, en beteendevetare, en ledarskapscoach, och en förändringsstrateg, alla med det gemensamt att de är fyra av Sveriges absolut bästa och mest efterfrågade talare.

Årets talare i fem olika kategorier delas ut på Talargalan som arrangeras på Bernssalonger i Stockholm den 4 februari.

Rösta här

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2