Vem är Sveriges bästa talare?

Snart utses Sveriges bästa talare 2019 i kategorierna Årets talare – Genombrott Kvinna, Årets talare – Genombrott Man, Moderator, Man och Kvinna. Samtliga nominerade är personer som varit extra uppskattade och stuckit ut under det gångna året. De har på olika sätt spridit kunskap och inspiration och lyckats nå fram med sitt budskap till åhörarna.

Priserna delas ut på Talargalan som arrangeras på Bernssalonger i Stockholm den 4 februari. På gästlistan hittar man de absoluta topparna inom Sveriges föreläsare och moderatorer, kända medieprofiler och många fler. Vinnaren utses dels genom röstning på Talarforums hemsida, genomförda kundutvärderingar efter genomförda uppdrag samt en Jury från Talarforum.

Anledningen till att kategorierna är uppdelade i man och kvinna är för att talarbranschen fortfarande är en mansdominerad bransch och det möjliggör att lyfta även kvinnor i större utsträckning. Genombrott för att lyfta nya stjärnor och Moderator för att lyfta kunniga moderatorer som kan vara skillnaden mellan att ett evenemang går från ok till succé.

Årets talare utses årligen av Talarforum på Talargalan.

Rösta här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2