> > > >

Jobba på Talarforum

Talarforum växer!

Talarforum är Skandinaviens största förmedlare av talare, utbildare, experter, moderatorer, processledare, underhållare och inspiratörer. Vi skapar möten som stärker våra kunders attraktions- och konkurrenskraft. Talarforum är verksamma i Sverige, Finland, Norge, Danmark och USA. Gruppen omsätter 185 miljoner och har drygt 60 medarbetare och nu vill vi bli fler!

Vassa säljare med omvärldskunskap

Vi söker dig med omvärldskunskap, ett starkt driv och viljan att göra affärer. Du ska vara nyutexaminerad från högskola eller annan nischutbildning alternativt ha ett par års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande.

I säljrollen på Talarforum identifierar du affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella kunder, analyserar och matchar deras behov med rätt kompetens och skapar helhetslösningar, från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier och utbildningar.

Du ansvarar för hela processen, från införsäljning och planering till uppföljning, med eget budgetansvar. Det ställer krav på dig och ger samtidigt möjlighet att vara med och påverka ditt eget resultat. Ett utmanande arbete som är krävande, kreativt och kul! Du ska vara redo att jobba hårt för att nå resultat med fokus på kundens affärsnytta och hög service. Vi värdesätter skilda erfarenheter och bakgrunder, vilket ger ett dynamiskt team. Om du har humor ser vi inte det som en nackdel… Du arbetar i en stimulerande miljö och har många kontakter med intressanta människor, både kända och okända.

Tjänsteförsäljning när den är som bäst?

  • Har du tidigare erfarenhet av försäljning?
  • Har du akademisk utbildning?
  • Gillar du att göra affärer?
  • Gillar du att sätta dig in din kunds vardag och verksamhet?
  • Tycker du om att skapa och bibehålla relationer med andra?
  • Hänger du med i vad som händer i omvärlden?

Välkommen med din ansökan här!

Arbeta på Talarforum

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta