Jobba på Talarforum

Talarforum växer!

Talarforum är Skandinaviens största förmedlare av talare, utbildare, experter, moderatorer, processledare, underhållare och inspiratörer. Vi skapar möten som stärker våra kunders attraktions- och konkurrenskraft. Talarforum är verksamma i Sverige, Finland, Norge, Danmark och USA. Gruppen omsätter 185 miljoner och har drygt 60 medarbetare och nu vill vi bli fler!

Vassa säljare med omvärldskunskap

Vi söker dig med omvärldskunskap, ett starkt driv och viljan att göra affärer. Du ska vara nyutexaminerad från högskola eller annan nischutbildning alternativt ha ett par års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande.

I säljrollen på Talarforum identifierar du affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella kunder, analyserar och matchar deras behov med rätt kompetens och skapar helhetslösningar, från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier och utbildningar.

Du ansvarar för hela processen, från införsäljning och planering till uppföljning, med eget budgetansvar. Det ställer krav på dig och ger samtidigt möjlighet att vara med och påverka ditt eget resultat. Ett utmanande arbete som är krävande, kreativt och kul! Du ska vara redo att jobba hårt för att nå resultat med fokus på kundens affärsnytta och hög service. Vi värdesätter skilda erfarenheter och bakgrunder, vilket ger ett dynamiskt team. Om du har humor ser vi inte det som en nackdel… Du arbetar i en stimulerande miljö och har många kontakter med intressanta människor, både kända och okända.

Tjänsteförsäljning när den är som bäst?

  • Har du tidigare erfarenhet av försäljning?
  • Har du akademisk utbildning?
  • Gillar du att göra affärer?
  • Gillar du att sätta dig in din kunds vardag och verksamhet?
  • Tycker du om att skapa och bibehålla relationer med andra?
  • Hänger du med i vad som händer i omvärlden?

Välkommen med din ansökan här!

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2