Priset Årets talare breddas

Flera kategorier sätter fokus på branschens kompetens och bredd

Årets talare 2012 ska utses. I år med kategorierna Årets talare - Kvinna, Man, Moderator och Årets Genombrott. Nominera den eller de du tycker ska vinna och ha chans att vinna exklusiva priser.

Det är dags att utse Årets talare 2012. Nytt för i år är att priset inte längre kommer delas ut bara till en pristagare utan till flera. Precis som att det i filmvärlden bara finns ett Oscarspris men som delas ut till bästa manliga och bästa kvinnliga huvudroll, bästa regi och bästa original manus et cetera, så är Årets talare 2012 ett pris som delas i flera kategorier. Vi har gjort denna förändring mot tidigare år för att priset bättre ska avspegla all den kompetens och den rika flora av inspiratörer, talare och moderatorer som vi har i Sverige idag.

Kategorierna är:

Årets talare 2012 - Kvinna
Årets talare 2012 - Man
Årets talare 2012 - Genombrott
Årets moderator 2012

Vilka vill du nominera till Årets talare 2012?

Vilka talare har stimulerat, motiverat och berört dig mest under året? Är det någon moderator som du speciellt minns? Har du sett någon helt ny som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva? Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, en inspiratör eller någon helt andra. Huvudsaken är att de du vill nominera har kunnat förmedla sitt budskap på ett exceptionellt sätt.

Var med och vinn!

Nominera till minst av en av kategorierna och du är med i utlottningen av platser till öppna föreläsningar och böcker av våra uppskattade talare.

Årets talare 2011

Förra året gick priset Årets talare välförtjänt till inspiratören och författaren Olof Röhlander.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2