Boka årets julvärd i TV till kickoffen

Petra Mede

Petra Mede - Komiker, konferencier, programledare och föreläsare

Ta chansen och boka Petra Mede till kickoffen. Hon har en helt nyskriven föreläsning som verkligen ger energi och ställer invanda beteenden i nytt ljus.

Med humor kaxighet och värme har Petra lett och medverkat i några av Sveriges absolut största tv-produktion och tittarsuccéer. Hon har varit internationell programledare för Melodifestivalen och medverkat i Parlamentet och Morgonsoffan. Hon var en av Sommarpratarna i SVT och har varit värdinna för Galornas Gala; Guldbaggen. Petra har även blivit en välkänd röst i radio och har bland annat varit sommarpratare i P1.

2013 gjorde hon stor succé som programledare för världens största underhållningsprogram Eurovision Song Contest. Petras insats hyllades både i Sverige och internationellt. Bland annat skrev brittiska The Guardian att: "Även om Danmark vann enkelt i slutet, så är kvällens riktiga vinnare showens värd, svenska komikern Petra Mede". "Glänsande i en lila balklänning av Jean Paul Gaultier navigerade Mede perfekt mellan Eurovisions unika blandning av politiska rivaler, dödsseriösa musiker och nonsens".

Petra är en charmig komiker, föreläsare som även är ett säkert kort som konferencier och programledare. Hon behärskar dessutom inte mindre än fyra olika språk!

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2