Boka årets julvärd i TV till kickoffen

Petra Mede

Petra Mede - Komiker, konferencier, programledare och föreläsare

Ta chansen och boka Petra Mede till kickoffen. Hon har en helt nyskriven föreläsning som verkligen ger energi och ställer invanda beteenden i nytt ljus.

Med humor kaxighet och värme har Petra lett och medverkat i några av Sveriges absolut största tv-produktion och tittarsuccéer. Hon har varit internationell programledare för Melodifestivalen och medverkat i Parlamentet och Morgonsoffan. Hon var en av Sommarpratarna i SVT och har varit värdinna för Galornas Gala; Guldbaggen. Petra har även blivit en välkänd röst i radio och har bland annat varit sommarpratare i P1.

2013 gjorde hon stor succé som programledare för världens största underhållningsprogram Eurovision Song Contest. Petras insats hyllades både i Sverige och internationellt. Bland annat skrev brittiska The Guardian att: "Även om Danmark vann enkelt i slutet, så är kvällens riktiga vinnare showens värd, svenska komikern Petra Mede". "Glänsande i en lila balklänning av Jean Paul Gaultier navigerade Mede perfekt mellan Eurovisions unika blandning av politiska rivaler, dödsseriösa musiker och nonsens".

Petra är en charmig komiker, föreläsare som även är ett säkert kort som konferencier och programledare. Hon behärskar dessutom inte mindre än fyra olika språk!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2