Per Holknekt – Ett liv i berg- och dalbana

Per Holknekt

Per Holknekt har skördat stora framgångar i modeindustrin men också levt som missbrukare och uteliggare. Hans relationer med kända kvinnor har många gånger både levts och avslutats på kvällstidningarnas förstasidor. Nu har Per gör Per ett avslut och passar samtidigt på att dela med sig av sina erfarenheter.

Per Holknekt var den komplexfyllde pojken från Dalarna som blev skateboardstjärna i Kalifornien. Han var entreprenören som grundade stilbildande butiker och skapade klädmärket Svea. Han var mannen som förlorade allt.

Utblottad och hemlös började Per Holknekt sin tuffa kamp mot ett mångårigt alkoholmissbruk. Han reste sig, grundade Odd Molly, blev mångmiljonär och levde livet.

Tills alkoholen fick honom i sitt grepp igen och en ny kamp inleddes. Och ett nytt liv. Hösten 2013 klev han ut från Odd Mollys kontor för sista gången. Per Holknekts liv är en berg- och dalbana.

— Jag har vunnit priser inom design, business och reklam, men även inom flipper, gäddfiske, skateboarding och lång mer därtill. Jag har startat dussintals företag & varumärken, jag har skrivit guldskivor, jag har vunnit Kalle Ankas teckningstävling, tävlat i tårtbakning och även kämpat mig till ett pilotcert, trots att jag är absolut totalt flygrädd. Ovanpå detta har jag lärt mig älska opera, som jag hatat hela mitt liv. Och detta är bara en bråkdel. Egentligen önskar jag att jag hunnit med ännu mer, för gud vet att det har funnits gott om tid, 19 719 dagar idag för att vara exakt. Faktum är att jag fyller 20 000 dagar den 29/1-2015. Men än finns tid till mycket, säger Per.

Per har precis kommit ut med sin biografi "Per Holknekt 1960-2014" (Norstedts). Samtidigt föreläser han med helt nytt material. Det är känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar.

– Jag vill låta mina erfarenheter från hisnande framgångar och livets absolutaste mörker kunna vara någon annan till glädje. Jag trodde jag hade berättat allt. Nu vet jag att jag knappt ens hade börjat, säger Per.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2