Hur svaghet kan bli styrka

Patrik Sjöberg

Ingen svensk har hoppat lika högt som Patrik Sjöberg, 2.42. Men lika högt som han har hoppat, lika svårt har han haft för att prata om de problem han stött på i livet.

I boken ”Hur svaghet kan bli styrka" funderar Patrik kring sina svagheter, hur de visar sig, vad de beror på och hur de påverkar hans liv. "Hur svaghet kan bli styrka" är Patriks sätt att avdramatisera "det här med att gå till en psykolog, att gå till någon och prata", som han själv uttrycker det. Psykologen Rebecka Malm är Patriks vägledare och hennes tankar kring hans utlämnande berättelse ger läsaren värdefulla insikter och kunskaper, kort sagt verktyg för att förstå sig själv bättre.

Partik Sjöberg - Hur svaghet kan bli styrka

Patrik blev en legend redan under sin karriär. Finns det en sak som vi kan säga om honom så är det att han alltid vågat vara sig själv, säga vad han tycker och stå för det han har gjort. Det som förut har använts av andra för att skapa löpsedlar använder nu Patrik själv för att göra skillnad. Det gör han som helhjärtad barnrättskämpe, hyllad författare och omtyckt föreläsare. I dag lägger han all sin tid och energi på att ge kunskap och väcka medvetenhet, men också inspirera och lära ut genom sina erfarenheter och upplevelser. Både hemska och otroliga. Med både humor och djup berättar en av våra främsta idrottsstjärnor om problematiken med kändisskapet, förmågan att välja strider, arbetet med att hitta fokus och balans, men inte minst den ständiga kampen för varje barns rättighet till en trygg tillvaro. Som föreläsare ger oss Patrik Sjöberg en inblick i karriären och livet. Det är en berättelse som berör och berikar, som roar, inspirerar och lär oss någonting.

Läs mer om Partik

Du hittar boken på Adlibris här

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2