Hur svaghet kan bli styrka

Patrik Sjöberg

Ingen svensk har hoppat lika högt som Patrik Sjöberg, 2.42. Men lika högt som han har hoppat, lika svårt har han haft för att prata om de problem han stött på i livet.

I boken ”Hur svaghet kan bli styrka" funderar Patrik kring sina svagheter, hur de visar sig, vad de beror på och hur de påverkar hans liv. "Hur svaghet kan bli styrka" är Patriks sätt att avdramatisera "det här med att gå till en psykolog, att gå till någon och prata", som han själv uttrycker det. Psykologen Rebecka Malm är Patriks vägledare och hennes tankar kring hans utlämnande berättelse ger läsaren värdefulla insikter och kunskaper, kort sagt verktyg för att förstå sig själv bättre.

Partik Sjöberg - Hur svaghet kan bli styrka

Patrik blev en legend redan under sin karriär. Finns det en sak som vi kan säga om honom så är det att han alltid vågat vara sig själv, säga vad han tycker och stå för det han har gjort. Det som förut har använts av andra för att skapa löpsedlar använder nu Patrik själv för att göra skillnad. Det gör han som helhjärtad barnrättskämpe, hyllad författare och omtyckt föreläsare. I dag lägger han all sin tid och energi på att ge kunskap och väcka medvetenhet, men också inspirera och lära ut genom sina erfarenheter och upplevelser. Både hemska och otroliga. Med både humor och djup berättar en av våra främsta idrottsstjärnor om problematiken med kändisskapet, förmågan att välja strider, arbetet med att hitta fokus och balans, men inte minst den ständiga kampen för varje barns rättighet till en trygg tillvaro. Som föreläsare ger oss Patrik Sjöberg en inblick i karriären och livet. Det är en berättelse som berör och berikar, som roar, inspirerar och lär oss någonting.

Läs mer om Partik

Du hittar boken på Adlibris här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2