Tre frågor till Årets talare om nya boken

Olof Röhlander

Olof Röhlander är regerande Årets talare och just nu Sveriges mest bokade inspiratör. Under 2012 gör han över 220 uppdrag i näringslivet samtidigt som han är aktuell med sin nya bok ”Bli en vinnarskalle!”.

Hur hinner du med över 220 föredrag runt om i landet på ett år och samtidigt skriva en ny bok?

-Ja du, det är flera som undrat det där. Det enkla svaret skulle kunna vara att det handlar om prioritering, målmedvetenhet och att jag reser mycket och kan skriva på tåget till exempel. Det vore dock inte lika motiverande om ingen läste den, men nu har jag haft turen att över 35 000 personer köpt min första bok ”Det blir alltid som man tänkt sig” så man kan kanske hoppas på något liknande även med ”Bli en vinnarskalle!”. Alla säger väl det, men jag tycker faktiskt att det här är en bättre bok än min första.

Vad handlar din nya bok om?

-Den handlar om det vi alla har inom oss av och till, den där attityden som vi vet kan vara skillnaden mellan vad som är och vad som skulle kunna vara. Kanske låter det lite krystat att svara så, men vad jag menar är att jag vill hävda att vinnarskalle är något som dels är träningsbart och dels handlar om förhållningssätt och därför handlar boken mycket om detta.

Hur ser en vanlig dag ut för dig den här hösten?

-Den brukar innehålla minst två taxiresor, ofta en tåg- eller flygresa tur och retur någonstans, och däremellan ett par timmar på en scen med ett headset på huvudet. Sen klämmer jag in del kundsamtal och mejl där också. Mycket förenklat, men ändå, så där kan det se ut. För mig är det att leva min dröm. Vissa gånger sliter det att resa så pass mycket kanske, men i det stora hela är det en ynnest att få möjlighet att jobba med att inspirera och ge energi till andra människor och ha det som yrke.

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2