Nicklas Bergman utsedd till Årets international guest speaker

Finska Talargalan (Vuoden puhuja gaala) anordnades nyligen av Speakersforum och hölls i Finlands Nationalopera. Närmare femhundra gäster var på plats för att hylla det talade ordet och för att fira att Årets talare skulle utses. Gästlistan bestod av framstående föreläsare, moderatorer och mediepersonligheter blandat med Speakersforums kunder och personal.

Nicklas Bergman från Sverige blev utsedd till Årets International guest speaker

Nicklas Bergman är serieentreprenör, riskkapitalist och futurist i framkant av teknikutvecklingen. Han diskuterar hur och om samhället kommer att klara av att hantera den exploderande teknikutvecklingen? Nicklas har under mer än 20 år arbetat som entreprenör, riskkapitalinvesterare och futurist, främst med fokus på investeringar och affärsutveckling inom tillväxtmarknader, internettjänster, nanoteknologi, datorhårdvara, nya material och rörlig digital konst. Totalt har Nicklas varit grundare, VD och/eller tidig investerare i över 20 företag.

I sina föreläsningar har Nicklas som målsättning att överraska, utmana och väcka frågor. Samtidigt förmedlar han verktyg för att se och fånga möjligheter i vår allt mer teknikintensiva omvärld.

Alla vinnare av Årets talare på Finlands Talargala:
Årets talare - Genombrott - Harri Gustafsberg
Årets talare - Moderator - Tuomas Enbuske
Årets talare – International guest speaker – Nicklas Bergman
Årets talare – Madventures
Årets talare - Hederspris - Outi Mäenpää
Årets röst i världen – Signmark, Marko Vuoriheimolle

Stort grattis till alla vinnare och nominerade önskar vi på Talarforum!

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2