Fokus på jämlikhet, jämställdhet och mångfald vid start av normkreativ content-agentur

Felicia Margineanu

Med kameran som verktyg har Felicia Margineanu, grundare av Margineanu Academy, tidigare OhSnap! Sweden, aktivt jobbat för att förändra skönhetsidealen och de stereotypa könsrollerna i samhället. Nu ger hon sig in i reklam- och mediebranschen med sitt nya bolag Margineanu Agency, fast besluten att göra förändring i branschen.

- Vi vill ge företag och varumärken möjlighet att tillsammans med oss ta ansvar för slutkonsumentens välbefinnande. Bild och rörligt dominerar våra liv och därför fokuserar vi på just dessa discipliner utifrån våra viktigaste kärnvärden, säger grundaren Felicia Margineanu.

Margineanu Agency är en normkreativ content-agentur med spetskompetens inom jämlikhet, jämställdhet och mångfald. Agenturen har en strategisk, analytisk och samhällsengagerande kompetens som kvalitetssäkrar innehållet och hjälper kunden att hitta utvecklingsmöjligheter via agenturens tre kärnområden.

- Vi skapar content som är viktigt på riktigt! Att nå ut med modernt och värdeskapande innehåll är avgörande för att bygga långsiktiga relationer med medvetna målgrupper. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder utmana rådande ideal och stereotyper. Här kan vi tillföra mycket till branschen, säger Felicia.

Felicia är, förutom entreprenör, även en etablerad fotograf och talare. Med internationella uppdrag och framgångsrika kampanjer, inte minst inom sociala medier, har hon lyckats skapa stor debatt via initiativ som t.ex. #Förortenimedia och Imperfectly Perfect. Hon har även varit hyllad talare för det prestigefulla TEDx Talk. Felicia har många utmärkelser bakom sig och utsågs bland annat till Sveriges 101 Supertalanger 2017 av Veckans Affärer.

Läs mer och boka Felicia här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }