Fokus på jämlikhet, jämställdhet och mångfald vid start av normkreativ content-agentur

Felicia Margineanu

Med kameran som verktyg har Felicia Margineanu, grundare av Margineanu Academy, tidigare OhSnap! Sweden, aktivt jobbat för att förändra skönhetsidealen och de stereotypa könsrollerna i samhället. Nu ger hon sig in i reklam- och mediebranschen med sitt nya bolag Margineanu Agency, fast besluten att göra förändring i branschen.

- Vi vill ge företag och varumärken möjlighet att tillsammans med oss ta ansvar för slutkonsumentens välbefinnande. Bild och rörligt dominerar våra liv och därför fokuserar vi på just dessa discipliner utifrån våra viktigaste kärnvärden, säger grundaren Felicia Margineanu.

Margineanu Agency är en normkreativ content-agentur med spetskompetens inom jämlikhet, jämställdhet och mångfald. Agenturen har en strategisk, analytisk och samhällsengagerande kompetens som kvalitetssäkrar innehållet och hjälper kunden att hitta utvecklingsmöjligheter via agenturens tre kärnområden.

- Vi skapar content som är viktigt på riktigt! Att nå ut med modernt och värdeskapande innehåll är avgörande för att bygga långsiktiga relationer med medvetna målgrupper. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder utmana rådande ideal och stereotyper. Här kan vi tillföra mycket till branschen, säger Felicia.

Felicia är, förutom entreprenör, även en etablerad fotograf och talare. Med internationella uppdrag och framgångsrika kampanjer, inte minst inom sociala medier, har hon lyckats skapa stor debatt via initiativ som t.ex. #Förortenimedia och Imperfectly Perfect. Hon har även varit hyllad talare för det prestigefulla TEDx Talk. Felicia har många utmärkelser bakom sig och utsågs bland annat till Sveriges 101 Supertalanger 2017 av Veckans Affärer.

Läs mer och boka Felicia här

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2