Anette Jönsson

Anette Jönsson

Ledarskap och personlig utveckling

Anette Jönsson har arbetat med ledarskap, organisationsutveckling och personlig utveckling i ett par decennier. Hon talar gärna om grunderna för förändring, sunt förnuft och mod att försöka.

Anette Jönsson arbetar som utbildare, konsult och föreläsare inom områdena ledarskap, organisationsutveckling och personlig utveckling sedan över ett decennium. Innan hon började arbeta i egen regi arbetade hon i över 15 år med dessa frågor på Volvo Personbilar och dessförinnan var hon stationschef på hertz och innan dess lärare på IHM Business School. Anettes ämnen är ledarskap, grupputveckling och gruppsykologi, personlig utveckling, emotionell intelligens och förändringsledarskap – förändringens fyra rum.

Ledarskap handlar mycket om självinsikt kombinerat med kännedom om mellanmänskliga relationer. Om jag vet hur jag själv fungerar så ökar sannolikheten att jag skall kunna hantera mitt ledarskap på ett bra sätt. Har jag sedan förståelse för varför andra agerar eller reagerar som de gör så ökar förutsättningarna ytterligare. Anette Jönsson arbetar med utveckling på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Mycket är upplevelsebaserat och kopplat till en teori. "Lära genom att göra". De flesta människor vet oftast vad de borde göra men gör det inte. Mycket handlar faktiskt om sunt förnuft och att våga.

Pressbilder

Anette Jönsson

Anette Jönsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2