Hem > Personligheter > Anette Jönsson

Anette Jönsson

Ledarskap och personlig utveckling

Anette Jönsson har arbetat med ledarskap, organisationsutveckling och personlig utveckling i ett par decennier. Hon talar gärna om grunderna för förändring, sunt förnuft och mod att försöka.

Anette Jönsson arbetar som utbildare, konsult och föreläsare inom områdena ledarskap, organisationsutveckling och personlig utveckling sedan över ett decennium. Innan hon började arbeta i egen regi arbetade hon i över 15 år med dessa frågor på Volvo Personbilar och dessförinnan var hon stationschef på hertz och innan dess lärare på IHM Business School. Anettes ämnen är ledarskap, grupputveckling och gruppsykologi, personlig utveckling, emotionell intelligens och förändringsledarskap – förändringens fyra rum.

Ledarskap handlar mycket om självinsikt kombinerat med kännedom om mellanmänskliga relationer. Om jag vet hur jag själv fungerar så ökar sannolikheten att jag skall kunna hantera mitt ledarskap på ett bra sätt. Har jag sedan förståelse för varför andra agerar eller reagerar som de gör så ökar förutsättningarna ytterligare. Anette Jönsson arbetar med utveckling på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Mycket är upplevelsebaserat och kopplat till en teori. "Lära genom att göra". De flesta människor vet oftast vad de borde göra men gör det inte. Mycket handlar faktiskt om sunt förnuft och att våga.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta