Hem > Personligheter > Anders Mildner

Anders Mildner

Journalist, författare och föreläsare

Anders Mildner har de senaste 15 åren ingående skildrat beteendeförändringar i samtidskulturen vilket gjort honom till en flitigt anlitad analytiker och debattör. Han är en mycket populär föredragshållare, känd för sitt roliga och historieberättande.

Anders Mildner är en erfaren journalist med ett speciellt gott öga till internet, medier och politik. Hans bredd går dock inte att ta miste på, han har jobbat som debattchef på Svenska Dagbladet, ledarskribent på Expressen, nyhetsreporter på Sydsvenskan, samt och kulturchef på Smålandsposten.

2012 kom ha ut med den kritikerhyllade boken "Koltrasten som trodde att den var en ambulans". Boken är en historisk berättelse om var samhällets alla ljud kommer ifrån – och vad de gör med oss.

Vid sidan av sitt arbete som skribent har han drivit ett flertal digitala delaktighetsprojekt och var också initiativtagare till den första kollaborativa utställningen i Sverige – musikprojektet Popstad, som sågs av över 60 000 besökare på museet Kulturen i Lund.

Anders ger roliga, inspirerande och insiktsfulla föreläsningar om dagens kulturomsvängningar – ofta med fokus på journalistik, medier och internetutveckling.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta