Anders Andersson
Fotograf: Roger Olsson

Anders Andersson

Handfasta och lönsamma råd av ekonomisk journalist

Anders Andersson är journalist och expert på privatekonomi och småföretagarfrågor som i sina föreläsningar inspirerar och ger handfasta lönsamma råd.

Anders Andersson har i över 30 år varit en inspiratör och profil i tidningar, radio och TV. Han är en uppskattad talare för anställda som behöver råd om att få lönen att räcka längre, för småföretagare som vill ha råg i ryggen och för ledningsgrupper på storföretag som vill lära sig att jobba lika effektivt som en småföretagare.

Hans kunskaper och hans förmåga att förklara komplicerade sammanhang på ett konkret, lättbegripligt och inspirerande sätt har gjort honom till en flitigt anlitad föredragshållare, kommentator och moderator. Han är en färgstark och engagerande talare och har lång rutin av att leda debatter.

Anders Andersson har i över 20 år arbetat som privatekonomisk journalist bl a som chefredaktör för Privata Affärer och expert i olika radioprogram och TV-program. I över 30 år har han varit en av två författare till Sveriges mest lästa skattebok Avdragslexikon. När han 2008 grundade tidskriften Driva Eget blev han en profil också i småföretagarfrågor.

Han håller nu föredrag i främst dessa ämnen.

  • Så blir de anställda kostnadsmedvetna. Han lär publiken att sänka sina privata månadskostnader med 2 000 kronor och sparpengarna att växa bättre. Detta kostnadsmedvetna beteende vill han få publiken att ha även när de ska hantera arbetsgivarens pengar och arbetsredskap.
  • Så ökar småföretagaren sin lönsamhet och sitt självförtroende. Med sin föreläsning ger han konkreta råd om ökad lönsamhet, sänkt skatt och ökad tillväxt. Men han ger också publiken råg i ryggen när de slåss mot storföretag och myndigheter. Detta är en föreläsning som är populär bland de företagarorganisationer och kommunala näringslivsenheter som anlitat honom.
  • Så kan ett storföretag jobba lika effektivt som en småföretagare. Småföretagare är ofta mer flexibla, obyråkratiska, personliga och servicemedvetna än storföretagen. Anders Andersson kan lära ledningsgrupper att arbeta på detta effektiva sätt även i storföretag och stora organisationer.

Pressbilder

Anders Andersson

Anders Andersson

Fotograf: Roger Olsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2