Allie Edwardsson

Allie Edwardsson

Kommunikation för stressade i den globala byn

Allie Edwardsson är expert på kommunikation och stresshantering. Under sina föreläsningar delar hon generöst med sig av verktygen som förbättrar både kommunikationen och förmågan att hushålla med den mentala energin.

Bli kulturkompetent och en stjärna på ´small talk´! Allie ger konkreta verktyg och tips om hur du kan lyckas med internationell kommunikation på engelska.

Effektiv kommunikation handlar om mycket mer än bara språket. Framgångsfaktorerna ligger mer i själva kommunikationen än i språket. Allie hjälper dig ´knäcka koden´ och lyckas i din kommunikation.

Allie Edwardsson ger även konkreta exempel på hur man planerar sin tid bättre och hur man på så sätt kan hushålla med sin energi och rikta den åt det håll den verkligen behövs.

Allie är född i England och har 25 års erfarenhet av kompetensutveckling inom internationell kommunikation. Hennes internationella karriär började i Japan där hon upptäckte att kommunikation innebär mycket mer än bara språkkunskaper. Sedan dess har hon arbetat med både stora och små företag och organisationer för att hjälpa dem lyckas inom internationell kommunikation.

"Inspirerande och med positiv energi" är omdömen som Allie ofta får. Hon arbetar på ett engagerande sätt som aktiverar publiken och gör dem nyfikna. På ett lättsamt och humoristiskt sätt ger hon deltagarna konkreta och pragmatiska verktyg och tips. Allie sätter sig in i kundens värld och skräddarsyr programmet utifrån deras verkliga behov och önskade resultat.

Pressbilder

Allie Edwardsson

Allie Edwardsson

Utbildningskonsult

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2