Lovisa Sandström
Fotograf: Kajsa Göransson

Lovisa Sandström

Bli hälsoklok

Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta och leva för att må bra och hälsosamt. Samtidigt som vi vet vad vi egentligen behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. Varför är det så?

Lovisa Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter och har jobbat som personlig tränare i över 10 år. I denna föreläsning summerar hon rappt och engagerat sina erfarenheter, hon delar med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

Föreläsningen bygger på Lovisas ny bok "Bli Hälsoklok" och är uppdelad i sex delar;

 • Rörelse
 • Träning
 • Motivation
 • Stress
 • Kost
 • Sömn

I varje del presenteras en aspekt av hälsa, vad aktuell forskning säger på området tillsammans med Lovisas personliga erfarenheter och råd inom det aktuella området. Det handlar t.ex. om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt, hur du undviker det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning sant varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Föreläsningen levererar Lovisas bästa (och ibland hemliga!) knep, som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren - du får viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar!

Lovisa "Lofsan" Sandström är populär som sakkunnig inom träning, friskvård, kostrådgivning och mental träning. Hon har tidigare haft det stående inslaget PT-skolan i Nyhetsmorgon på TV4. Lovisa frilansar som träningsskribent åt Sveriges största tidningar och driver Sveriges största och mest inflytelserika träningsblogg. Hon brinner för att få fler människor att satsa mer på sin egen fysiska och mentala utveckling. Lovisa utsågs 2015 till Årets PT!

Lovisa föreläser om träningsinspiration, motivation, livsstilsförändring och målsättning. Dessutom skräddarsyr hon lösningar med workshops, jobbar med kostrådgivning samt analys av personliga kostdagböcker. Ingen föreläsning är den andra lik, hon lyssnar in kundens behov inom tränings -och hälsoområdet.

Exempel på föreläsningsteman:

 • Motivation - från önskan till framgång via handling
 • Motivation, mål och muskler
 • Skapa din egen hälsotrend
 • Hållbar livsstil för aktiva kvinnor - om att träna efter sina egna förmåga
 • Spring för livet - kom igång, håll i och lyckas!
 • Strategier för framgångsrik träning - om att träna för långsiktiga resultat
 • Bli hälsoklok

Med en lärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan, idrottspsykologistudier från Stockholms universitet och fristående utbildningar har hon alltid en vetenskaplig grund till sina råd. Samtidigt gör hennes stora personliga erfarenhet av träning på elitnivå och fysiska kraftprov henne till en trovärdig föreläsare och inspiratör inom träning och hälsa. Hon har bland annat deltagit i Åre Extreme Challenge och tränat under och efter graviditet.

I en tid där dieter och viktminskningsmetoder får stort utrymme jobbar Lovisa med livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär jobbar Lovisa med långsiktigt hållbart förändringsfokus - det som fungerar i längden.

Lovisa vänder sig till organisationer och föreningar som söker en bred inspiratör, duktig på att nå en bred målgrupp. Med en pedagogisk linje, en akademisk trygghet lotsar Lovisa åhörarna genom inspirerande föreläsningar med syfte att beröra, ifrågasätta och förändra tankar och beteenden. I ett samhälle där alla frågor går att googla fram svar på, där vi översköljs med dieter och kortsiktiga hälsotrender är utmaningen att skapa en livsstil anpassad för det riktiga livet, hela livet ut.

Pressbilder

Lovisa Sandström

Lovisa Sandström

Träningsexpert

Fotograf: Mikael Gustavsen

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2