Tony Irving

Life, love and passion

När Tony pratar gör han det med sin fulla energi och entusiasm, bjuder på sig själv till tusen och bidrar garanterat till att vi som lyssnar får det lite härligare, lite galnare och lite roligare!

Tony Irving är mest känd som den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance. Han har även gjort intryck och succé som programledare i radioprogrammen "Irving i P4" och "Äntligen lördag" på Mix Megapol. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har även drivit dansskola och undervisar i dans.

Tonys Irvings föreläsning handlar om saker som han själv varit tvungen att ta sig igenom i livet. Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkgosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv och gömde sig i alkohol, festande och droger, till att vara en öppet homosexuell, gift med en man samt drog- och alkoholfri person som hittat lyckan i de dagliga sakerna. Tony pratar i föreläsningen om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet, Cut the crap - du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva.

Tony Irving bjuder upp till föreläsning och dans
En motiverande föreläsning om Tonys personliga resa och en prova på-danslektion för alla mötesdeltagare. Inspiration, teambuilding och utmaning i ett – många skratt utlovas!

Först föreläsning…

Tonys inspirationsföreläsning bygger på temat CHANGE, ADAPT och EVOLVE. I föreläsningen berättar Tony om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet. "You can’t be happy if you don’t accept also being unhappy".

...och sen blir det dans!

Efter föreläsningen bjuder Tony upp till en prova på-danslektion. Dans är en perfekt aktivitet för grupper – stora som små. Alla dansstilar är valbara. Deltagarna behöver inte byta om och fördelningen män/kvinnor spelar ingen roll. Tony tar med musik och behöver mikrofon, möjlighet att spela upp musik från iPad samt golvyta till deltagarnas dans. Vid stora grupper kan gruppen delas upp så att hälften dansar innan och att hälften dansar efter föreläsningen. Dansen är lätt, enkel och sätter garanterat full fart på festen.

Föreläsning och undervisning sker på svenska eller engelska.

Pressbilder

Tony Irving

Liknande profiler

Moderatorer som drar publik

Musik & Dans

Utbildare med Storytelling som verktyg