Hem > Personligheter > Tony Irving

Tony Irving

Life, love and passion

– Om livets utmaningar, att hitta sin passion och att till slut våga tro på sig själv

Tony Irving arbetar som föreläsare konferencier vid events och konferenser och håller även i danskurser. För svenska folket är Tony Irving mest känd som den färgstarka juryordföranden i Let’s Dance och andra framträdanden i TV. Utöver det är han författare till tre böcker, radiopratare, designer och fortfarande aktiv dansare och danslärare. Sist men inte minst är han förstås också föreläsare, och en väldigt medryckande och inspirerande sådan till på köpet.

Tonys Irvings föreläsning handlar om saker som Tony har varit tvungen att ta sig igenom i livet. Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkgosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv och gömde sig i alkohol, festande och droger, till att vara en öppet homosexuell, gift med en man och drog- och alkoholfri person som hittat lyckan i de dagliga sakerna. Tony pratar i föreläsningen om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet: Cut the crap - du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva.

När Tony pratar gör han det med sin fulla energi och entusiasm, bjuder på sig själv till tusen, och bidrar garanterat till att vi som lyssnar får det lite härligare, lite galnare och lite roligare!

Han är en riktig idéspruta och förutom föreläsningar och konferencieruppdrag kan Tony Irving och ett par dansare även stå för middagsunderhållningen. I en handvändning lär Tony ut några enkla danssteg och gästerna förvandlas till dansare i samma stil John Travoltas Saturday night fever. Dansen är lätt, enkel och sätter garanterat full fart på festen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta