Hem > Personligheter > Thord Eriksson

Thord Eriksson

Moderator, föreläsare och workshop-ledare

Thord Erikssons breda erfarenhet som journalist och utbildare gör honom till en utmärkt moderator. Han täcker alla slags samhällsfrågor, politik, näringsliv och vetenskap.

Thord har lång erfarenhet som journalist. Som moderator får han uppskattning för sin lugna, trygga framtoning och sitt professionella sätt att hantera varje uppdrag. Han förbereder sig grundligt och är van vid att vaska fram kärnan ur stora informationsmängder. Han har lett uppskattade samtal, konferenser och workshops kring så skilda teman som regional utveckling, offentlig upphandling, kulturpolitik oh arbetsmarknad - få ämnen är honom helt främmande.

År 2014 utkom han med boken "Folk dör här – en pappa, två äldreboenden och välfärdens framtid" där han med utgångspunkt i personliga erfarenheter granskade svenska äldreomsorg.

Thord erbjuder föreläser även om journalistik och medielogik. Föreläsningen riktar sig främst till tjänstemän i offentlig och privat sektor, som i sitt arbetet kommer i kontakt med journalister. Temat för Thord Erikssons föreläsning är hur man förbereder sig för situationen. Kunskap om hur journalister arbetar ger säkerhet och lugn och leder inte bara till att den intervjuade gör bättre ifrån sig. Den som är trygg hjälper samtidigt reportern att göra ett bra jobb – vilket i slutänden även gynnar nyhetskonsumenterna.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta