Hem > Personligheter > Tanja Vaara

Tanja Vaara

Det senaste inom arbetsmiljö

Tanja Vaara är en väldigt engagerande föreläsare som tar sig an sin publik genom en inspirerande och tuff approach. Tanjas föreläsningar kombinerar det senaste om arbetsmiljö inom foskningsvärlden med kuriosa fakta samt branschspecifik information.

Tanja Vaara föreläser inom ett stort antal ämnesområden inom temat arbetsmiljö. Hon brinner för ämnet, vilket även märks i hennes förmåga att inspirera deltagarna under föreläsningarna. Hon har också en filosofi om att den som gör – den lär, varför alla föreläsningar kontinuerligt inkluderar interaktiva arbetsmoment. Hennes föreläsningar vänder sig till alla företag och organisationer i Sverige. Hon har erfarenhet av att hålla både längre utbildningar, men också kortare inspirationsföreläsningar. I tidigare uppdrag har hon bl.a. arbetat med byggbranschen, gruvindustrin, läkemedelsföretag och kärnkraft för att nämna några.

Alla föreläsningar är faktabaserade men genomförs på ett lättsamt sätt och i ett medryckande tempo som håller deltagarna alerta och involverade. Föreläsningarna har alltid som mål att leverera nytt kunskap, både praktiska och teoretiska, men också att öka och stärka deltagarnas engagemang för ämnet arbetsmiljö. Tanjas föreläsningar är faktabaserade och genomförs med väl genomarbetad pedagogik som fångar deltagarnas intresse och håller sedan fast i den tills föreläsningen är över.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta