Det här är Talarforum

Talarforum är Europas största förmedlingsföretag för talare och utbildare och ett av de äldsta. Företaget grundades 1995 och är ett svenskt familjeföretag. Vi är drygt 50 anställda med kontor i Stockholm och Esbo.

Talarforum ingår i TF-gruppen som tillhandahåller extern kompetens till företag och organisationer i de nordiska länderna. Det kan vara talare, utbildare och specialister av olika slag. Vår affärsidé är att förmedla kunskap.

Marknadsledare

Talarforum är Europas största förmedlingsföretag. Vi har marknadens mest omfattande kontaktnät. Vi känner många som har något att säga.

Vi arbetar med såväl stora som små projekt, för både stora och små företag och organisationer och vi arbetar med frågeställningar inom alla upptänkliga ämnesområden.

Testade och kvalitetssäkrade

Alla personer vi förmedlar är noggrant granskade och utvärderade. Vi talar med många referenser innan vi börjar förmedla någon.

Alla förmedlingar vi genomför utvärderas och betygsätts av våra kunder. All information samlas i vår databas som vägledning inför nya uppdrag. Det finns i dagsläget runt 8000 personer i vårt nätverk.

Individuellt anpassade lösningar

Den största delen av vår verksamhet är att ta fram skräddarsydda lösningar för företag och organisationer som omfattar:

  • Förmedling av talare till olika evenemang
  • Planering och genomförande av utbildningar
  • Projektleder events
  • Hittar problemlösare

Kunskap öppen för alla

En annan del av verksamheten är öppen för alla och omfattar:

  • Seminarier
  • Konferenser och workshops

Det största kontaktnätet

Talarforum är marknadsledare och har det största kontaktnätet i branschen, vilket säkerställer att de personer vi föreslår är bäst lämpade för uppdraget.

Oberoende

Ingen av de personer vi förmedlar är anställd hos Talarforum, vilket gör att vi alltid kan välja den person vi tycker är bäst lämpad för det enskilda uppdraget. Däremot är varje person grundligt utvärderade av oss och alla vi förmedlar betygssätts dessutom alltid av kunden efter varje framträdande.

Föreläsningar, workshops och utbildningar går alltid att få digitala om ni önskar. På så vis når ni ut utan att behöva fysiskt mötas.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2