Rådgivande innesäljare med stora möjligheter att utveckla ett framgångsrikt nätverk och karriär.

Vill du jobba på en utvecklande arbetsplats där du utmanar dig själv samtidigt som du har roligt och uppdateras inom aktuella ämnen som rör allt från ledarskap till digitalisering? Då är Talarforum företaget för dig. Vi söker just nu innesäljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi söker dig som är driven, vill göra skillnad och bidra till företags och medarbetares utveckling och välmående. Du är en person som ser till att saker blir gjorda, tycker om att lära dig nya saker och sätter alltid kunden i fokus. Du är i början av din karriär, kanske nyutexaminerad från högskola eller annan nischutbildning eller har några års arbetslivserfarenhet inom försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning men inget krav.

I din roll kommer du att identifiera affärsmöjligheter hos nya potentiella kunder, analysera och matcha deras behov mot rätt kompetens och skapa lösningar efter situationen. Det kan vara allt från korta effektiva föreläsningar till längre utbildnings- och seminarieserier. Kontakten med kund sker i vår chatt på hemsidan, via telefon och mejl. Arbetet ställer krav på dig men ger samtidigt möjlighet att vara med och påverka ditt eget resultat. Ett utmanande arbete med varierande arbetsbörda som samtidigt är kreativt och kul!

Vi tycker att utbildning och kunskap är viktigt och du kommer kontinuerligt att utbildas i aktuella ämnen då rådgivning och matchning är en del i din roll. Varje vecka kommer du få gå på intressanta föreläsningar med Sveriges främsta föreläsare.

Det är framförallt dina personliga egenskaper som kommer att avgöra hur bra du lyckas som säljare hos oss. Vi är ett team som jobbar tillsammans och stöttar varandra även om din individuella prestation är viktig för din framgång. Ditt resultat kommer att mätas i aktivitet, kundnöjdhet och försäljning.

Du ges stora utvecklingsmöjligheter och kommer att lära dig sälj i en spännande bransch där du har stora möjligheter att bygga nätverk och karriär vilket kommer att vara värdefullt under hela ditt yrkesliv.

Arbetet sker i ljusa lokaler centralt på kungsholmen med närhet till bra kommunikationer som buss, tunnelbana och pendeltåg.

Talarforum erbjuder lön med en fast och en rörlig del som är provisionsbaserad, du har därför stor möjlighet påverka din lön. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tränar tillsammans en gång veckan.

Talarforum vision är att sprida kunskap genom inspiration. Vi arbetar i huvudsak med föreläsare, moderatorer, underhållare och experter.

Välkommen med din ansökan!

Fyll i dina uppgifter och bifoga dina handlingar som Worddokument, PDF-dokument eller som RTF-dokument.
Namn
Tjänst
Säljare
E-post
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Bifoga brev
Bifoga CV

Tack för din ansökan!

Vi kommer att återkomma senare under rekryteringsprocessen.

gemensam kontorsbild Talarforum växer söker ny medarbetare

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta