> >

Innesälj/Säljstöd till Stockholmskontoret

Vi söker dig med ett starkt driv och viljan att göra affärer och överträffa kunders förväntningar. Du brinner för att få saker att hända och sätter kunden i första rummet. Du är i början av din karriär och är nyutexaminerad från högskola eller annan nischutbildning alternativt ha ett par års arbetslivserfarenhet inom försäljning. Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning är det meriterande.

I rollen på Talarforum identifierar du affärsmöjligheter hos nya potentiella kunder, analyserar och matchar deras behov med rätt kompetens och skapar lösningar utefter situationen. Du matchar allt från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier. Du pratar med kunder i vår chatt på hemsidan, uppsökande på telefon och du sköter även mycket via mejl och kampanjverktyg. Det ställer krav på dig men ger samtidigt möjlighet att vara med och påverka ditt eget resultat. Ett utmanande arbete som är krävande, kreativt och kul! Du ska vara redo att jobba hårt för att nå resultat med fokus på hög aktivitet, service och kundens affärsnytta. Ditt resultat kommer att mätas i aktivitet, kundnöjdhet och försäljning.

Talarforum erbjuder en dynamisk miljö som ställer höga krav på professionalitet och förmågan att se de stora sambanden utan att missa de viktiga detaljerna.

Talarforum erbjuder lön där en del är fast och en del är rörlig provisionsbaserad. Du har stor möjlighet att själv påverka din lön.

Talarforums vision är att inspirera och utveckla Sverige genom det talade ordet. Vi jobbar i huvudsak med föreläsare, moderatorer, underhållare och experter.

Vid frågor, kontakta Johan Sjöstrand, VD.

Fyll i dina uppgifter och bifoga dina handlingar som Worddokument, PDF-dokument eller som RTF-dokument.
Namn
Tjänst
Säljare
E-post
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Bifoga brev
Bifoga CV

Tack för din ansökan!

Vi kommer att återkomma senare under rekryteringsprocessen.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta