Vi söker en ny kollega till vårt innesäljsteam som vill vara med och påverka individer och företag.

Vill du jobba med härliga kollegor i ett starkt team som stöttar varandra? Vi söker en ny kollega, till vårt innesäljsteam, att dela våra utmaningar med. Vi sitter vid vattnet på Norr Mälarstrand i Stockholm.

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss och vi tror att du är en positiv och driven person som vill göra skillnad och bidra till företag och medarbetares utveckling och välmående. Du är kanske nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av försäljning? Har du jobbat med tjänsteförsäljning är det ett plus men inget krav.

Hos oss skulle du fokusera på att hjälpa kunder, företag och organisationer, att hitta rätt föreläsare, utbildare eller moderator till deras specifika tillfällen. Det kan gälla allt från utbildningsserier till enstaka inspirations tillfällen. Du utgår från en behovsanalys och agerar rådgivare åt kunden genom hela processen. Kundkontakten sker via mail, telefon och chatt på vår hemsida.

Alla i personalen utbildas regelbundet i aktuella ämnen. Vi går på föreläsningar och har interna utbildningar. Du kommer träffa många olika människor och få möjlighet att bygga ett stort nätverk av människor från alla branscher.

Lönen består av en fast och en rörlig del, du har stor möjlighet att själv påverka din lön.
Förutom friskvårdsbidrag tränar vi tillsammans en gång i veckan och flera gånger i veckan lyssnar vi på föreläsningar och inspiration.
Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega, du kommer att lära dig sälj i en spännande bransch. Vi arbetar i huvudsak med föreläsare, moderatorer, underhållare och experter.

Två kollegor om hur det är att arbeta på Talarforum:
”Det bästa med mitt jobb är relationen med mina kollegor och kunder. Jag har fått en väldigt bred kunskap sen jag började tack vare alla föreläsningar som man varje vecka lyssnar på. Det är allt från digitalisering, hälsa, framtid, ledarskap och sociala medier. – Gustav Arvidsson, kollega och säljare.

”Vi är ett fantastisk team som hjälps åt med varandras case för att alltid få fram de bästa förslagen och hjälpa kunden på bästa sätt. Det är en kreativ arbetsplats och vi är en bra mix av nya medarbetare och erfarna kollegor som har lång erfarenhet i branschen. Jag har roligt varje dag på jobbet! – Josefin Ahlgren, kollega och säljare.

Talarforum vision är att sprida kunskap genom inspiration
Välkommen med din ansökan

Hör av dig med frågor och funderingar eller skicka din ansökan till eller

gemensam kontorsbild Talarforum växer söker ny medarbetare

Fyll i dina uppgifter och bifoga dina handlingar som Worddokument, PDF-dokument eller som RTF-dokument.
Namn
Tjänst
Säljare
E-post
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Bifoga brev
Bifoga CV

Tack för din ansökan!

Vi kommer att återkomma senare under rekryteringsprocessen.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta