> >

Talarförmedling

Vi är en oberoende talarförmedling och ingen av de personer vi förmedlar är anställda av oss. Det är ett högst medvetet val då vi vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst. Utifrån era förutsättningar och mål hjälper vi er att hitta rätt talare. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas efter tillfälle.

Vi är experter på att matcha rätt talare till rätt tillfälle. Du behöver bara kontakta oss - ring, chatta eller maila, det som passar dig bäst - så sköter vi resten! Vi råder och avråder dig i valet av föreläsare, konferencier, moderator och underhållare och finns med under hela processen.

» Varför Talarforum?
» Varför boka föreläsare?
» Boka talare

Att anlita en extern föreläsare förstärker budskapet och säkerställer att åhöraren tar till sig informationen. Föreläsaren genomför, utifrån era behov, föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier. Det kan handla om arbetsglädje, medarbetarskap, kommunikation, motion, hälsa, digitalisering, psykisk ohälsa, inspiration eller vad som helst, listan kan göras lång.

Vi är en talarförmedling med lång erfarenhet, bred kunskap och stort kontaktnätverk. Vi är ständigt uppdaterade om marknaden, trender och söker efter nya talanger. Det gör vi för att du ska slippa. Det är enkelt och tryggt att få hjälp av oss.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Talarforum - en talarförmedling utöver det vanliga

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta