Talarförmedling

Vi är en oberoende talarförmedling och ingen av de personer vi förmedlar är anställda av oss. Det är ett högst medvetet val då vi vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst. Utifrån era förutsättningar och mål hjälper vi er att hitta rätt talare. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas efter tillfälle.

Vi är experter på att matcha rätt talare till rätt tillfälle. Du behöver bara kontakta oss - ring, chatta eller maila, det som passar dig bäst - så sköter vi resten! Vi råder och avråder dig i valet av föreläsare, konferencier, moderator och underhållare och finns med under hela processen.

Att anlita en extern föreläsare förstärker budskapet och säkerställer att åhöraren tar till sig informationen. Föreläsaren genomför, utifrån era behov, föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier. Det kan handla om arbetsglädje, medarbetarskap, kommunikation, motion, hälsa, digitalisering, psykisk ohälsa, inspiration eller vad som helst, listan kan göras lång.

Vi är en talarförmedling med lång erfarenhet, bred kunskap och stort kontaktnätverk. Vi är ständigt uppdaterade om marknaden, trender och söker efter nya talanger. Det gör vi för att du ska slippa. Det är enkelt och tryggt att få hjälp av oss.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad