Staffan Taylor

Staffan Taylor

Moderator

Staffan Taylor titulerar sig som moderator och professionell drömmare.

Han har en enastående förmåga att beröra, inspirera och med sin genuinitet skapa en värme i rummet. På ett energifyllt sätt modererar Staffan runtom i Sverige för att leda konferenser, event och tillställningar. Genom sin energi lämnar han ingen i rummet oberörd samtidigt som han på ett tydligt och strukturerat sätt leder eventet framåt.

Med Staffans bakgrund att vid flertalet tillfällen intervjuat alltifrån kungliga celebriteter, näringslivstoppar till ungdomar från utsatta områden ger det honom en stor variation i hans sätt att möta människor där han är beredd på att allt kan hända och det handlar om att vara närvarande och leverera i just den stunden. Med utgångspunkten i kundens förväntningar och eventets syfte sätter Staffan sin touch på det med hans genuina värme, charm och nyfikenhet. Det skapas intervjuer som blir dynamiska och spännande att följa. Lägg därtill interaktiva moment med publiken och gäster på scen som tillsammans skapar ett sammanhang där människor känner gemenskap samtidigt som information och kunskap förmedlas på ett snyggt sätt.

Staffan är en av Sveriges mest bokade unga talare och använder sin erfarenhet från detta för att som moderator alltid säkerställa och ansvara för att energin i rummet är på topp. Han lägger stor vikt vid att deltagarna på scenen är i fokus och ska lyftas och uppmärksammas på rätt sätt. Han har, för att nämna några exempel, modererat Företagarnas kongressmiddag och anlitats som konferencier på SM i Ung Företagsamhet hela tre år i rad och en rad olika näringslivsdagar. Genom flera års erfarenhet av dessa uppdrag är Staffan rutinerad på såväl scenen som med förarbetet med manus och upplägg inför. Han är lika skicklig på att hantera ändringar i programmet som att hålla sig till schema och se till att energin i rummet är på topp.

Med Staffan som moderator garanteras energi, värme, humor och nya perspektiv. Staffan modererar både på svenska och engelska och har haft flera internationella uppdrag. Med hans skicklighet för att finna möjligheter och lösningar i vardagens alla olika situationer inspirerar han tusentals människor årligen och lyssnar mer än gärna in er för att se om vi kan hitta ett samarbete.

Pressbilder

Staffan Taylor

Staffan Taylor

Musik & Dans

Employer Branding

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2