Sören Olsson

Sören Olsson

En av våra mest lästa författare - inspiration och storytelling

Sören Olsson talar om livet, hur det blir som det blir och inte som hur man tänkt sig det. Om hur mycket roligare det är att säga ja och vara positiv. Han föreläser även om Storytelling och Corporate Storytelling.

Sören Olsson, pappa till tre barn, är en av Sveriges mest lästa och uppskattade barn- och ungdomsförfattare. Tillsammans med Anders Jacobsson har under över 25 års tid skrivit mer än 110 böcker som sålts i fler än 8 miljoner exemplar i över 20 länder. Som föreläsare är hans ämnen: Varför inte? Om att livet blir som det blir och inte som man tänkt det. Att säga ja, om hur mycket roligare det är att vara positiv än negativ. Att känna känslor. Att sätta upp mål, är det alltid så bra?

Prins Annorlunda, om en handikappad pojkes uppväxt och om föräldraskapets smärta, kamp och glädje. Och om förändringar, de som alltid kommer och om att rädslan inför en okontrollerbar framtid inte får paralysera och göra en till offer, utan påverkas för det är ju din framtid det handlar om. Sören Olsson talar om stora frågor, sådana som vi alla brottas med, och han gör det med en värme, insiktsfullhet och erfarenhet som han eget liv, och hans författarskap, givit honom.

Sören Olsson föreläser även om Storytelling och Corporate Storytelling. Storytelling är ett begrepp som allt fler stöter på inom yrkeslivet, i olika organisationer och även på det privata planet. Men vad är det? Enkelt översatt så är storytelling just historieberättande. Människor och alla organisationer och företag har historier som förklarar vem man är. Vad är det som gör att vissa företag fungerar bättre än andra? En viktig del av vad de gör är att kommunicera vad de är bra på. De lyckas förmedla till sin omvärld att de är duktiga, pålitliga, effektfulla eller hur de än vill uppfattas.

Men hur gör man? Hur ska man lyckas fånga upp alla dessa historier och hur ska man därefter kunna förmedla dem? Kanske kan det första steget att ta hjälp av en av Sveriges mest lästa och omtyckta författare? Sören Olsson har skrivit och berättat historier i snart 30 år. Nu har du, ditt företag eller organisation chansen att bli inspirerad till att berätta era egna historier. Välkommen till en rolig och tankeväckande föreläsning.

Pressbilder

Sören Olsson

Sören Olsson

Fotograf: Anders Storm

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2