Sofia Kacim

Sofia Kacim

Jakten på talangerna

så attraherar ni den unga generationen

Generation WHY, dagens unga, kan vara den mest ifrågasättande generationen genom tiderna. Lämpligt är väl då som företag eller arbetsgivare att fråga sig; - Hur ska vi förhålla oss till de beslutsamma och unga talangerna? Är det med höga löner, guldklocka och tjänstebil eller med visioner, möjligheter och ett större syfte än affären?

Sofia Kacim arbetar som projektledare på en kommunikationsbyrå. Hon jobbar även med retorikstöd och individuell coachning inför tal och framträdanden. Sofia är retorikexpert, konsult, föreläsare, workshopledare och moderator. Som konsult arbetar hon bl.a. tillsammans med Per Schlingmann. Hon har föreläst på Företagsuniversitetets årliga konferens och för Universal Music samt coachat såväl politiker som forskare och artister. Sedan 2012 är Sofia även talcoach för talarna i TEDxStockholm.  

Föreläsningar:

Smart retorik – tio steg till en vassare kommunikation.
Dags att hålla presentationen du jobbat på i månader för hela företaget? Svårt att komma igång med formuleringen av er berättelse? Har du en grym idé men hindras av din nervositet? Att stå och prata inför andra människor kan vara bland det svåraste och mest utmanande du kan stå inför. Men med rätt verktyg och en trygg inställning kan din svåraste uppgift bli något du istället ser fram emot. Sofia ger dig smarta steg som vässar dig retoriskt. De klassiska grundreglerna varvas med praktiska exempel och ni får en grundläggande genomgång av innehåll, struktur och framförande. Hon går igenom allt från analys av målgrupp till hur man tacklar sin nervositet och minns sitt tal.

Jakten på talangerna – så attraherar ni den unga generationen.
Här berättar Sofia Kacim, som själv är Millenial och mångårig föreläsare, om hur ni attraherar framtidens talanger genom att bygga en egen och trovärdig framtidsvision utifrån de ­förutsättningar ni har i dag.

Pressbilder

Sofia Kacim

Sofia Kacim

Retorikexpert

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2