Hem > Personligheter > Sofia Kacim

Sofia Kacim

Smart retorik – tio steg till en vassare kommunikation

Sofia Kacim arbetar som projektledare på en kommunikationsbyrå. Hon jobbar även med retorikstöd och individuell coachning inför tal och framträdanden och har en bakgrund inom retorik och opinionsbildning från Södertörns Högskola.

Sofia Kacim är retorikexpert, konsult, föreläsare, workshopledare och moderator. Som konsult arbetar hon bland annat tillsammans med Per Schlingmann. Hon har föreläst på Företagsuniversitetets årliga konferens och för Universal Music samt coachat såväl politiker som forskare och artister. Sedan 2012 är Sofia även talcoach för talarna i TEDxStockholm.

Föreläsningar:

Smart retorik – tio steg till en vassare kommunikation. Dags att hålla presentationen du jobbat på i månader för hela företaget? Svårt att komma igång med formuleringen av er berättelse? Har du en grym idé men hindras av din nervositet?

Att stå och prata inför andra människor kan vara bland det svåraste och mest utmanande du kan stå inför. Men med rätt verktyg och en trygg inställning kan din svåraste uppgift bli något du istället ser fram emot. Under 60 interaktiva minuter berättar Sofia Kacim om 10 smarta steg som vässar dig retoriskt. De klassiska grundreglerna varvas med praktiska exempel och ni får en grundläggande genomgång av innehåll, struktur och framförande. Genom dessa tio steg går vi igenom allt från analys av målgrupp till hur man tacklar sin nervositet och minns sitt tal.

Föreläsningen går även att få som en 3h workshop med en skräddarsydd uppgift till varje steg.

Jakten på talangerna – så attraherar ni den unga generationen. Generation WHY, dagens unga, kan vara den mest ifrågasättande generationen genom tiderna. Lämpligt är väl då som företag eller arbetsgivare att fråga sig: Hur ska vi förhålla oss till de beslutsamma och unga talangerna? Är det med höga löner, guldklocka och tjänstebil eller med visioner, möjligheter och ett större syfte än affären?

Under 30 interaktiva minuter berättar Sofia Kacim om hur ni attraherar framtidens talanger genom att bygga en egen och trovärdig framtidsvision utifrån de ­förutsättningar ni har i dag.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta