Hem > Personligheter > Rozita Auer

Rozita Auer

Professionell dansör som numera talar om orientalisk dans

Rozita Auer talar om varför vi människor alltid har älskat att dansa och om varför vi bör bejaka vår sensualitet genom att använda oss av den orientaliska dansens uttrycksmedel.

Rozita Auer är professionell dansös sedan mer än tre decennier, fast numera har hon övergått till att hålla föredrag om dans. Rozita är dansutbildad både i Sverige och i Egypten, men dessutom musik- och teaterutbildad, och hon var den som introducerade orientalisk dans i Sverige på 70-talet. Rozitas föredrag handlar om den orientaliska dansens själ och bakgrund. Självklart talar hon också om sitt liv som introduktör av orientalisk dans, och om livet efter en danskarriär i strålkastarljuset. Hon talar även om hur man ställer om sitt liv och hittar nya vägar.

Rozita Auer brukar inleda med att berätta om dansens historia, långt tillbaka till den tid då kvinnogudinnor dyrkades och då dansen, sensualismen och sexualiteten var ett med kroppen och själen. Det Rozita vill uppnå med sina föreläsningar är att inspirera både kvinnor och män att bejaka sin sensualitet. Dagens människor är ofta stressade, men genom den orientaliska dansen kan man lära sig att hitta sina mjuka och sinnliga sidor.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta