Hem > Personligheter > Rachel Mohlin

Rachel Mohlin

Imitatör, skådespelare, författare, bildkonstnär

Rachel Mohlin arbetar mycket med TV, både som imitatör och som manusförfattare. Hon arbetar mycket med humor och hennes imitationer är pricksäkra.

Rachel Mohlin är imitatör, skådespelare, författare och även bildkonstnär. Rachel Molins insatser som imitatör i Sveriges Radios satirprogram "Public Service" och "REA" gav henne våren 2002 "Parneviksstipendiet". Som skådespelare har Mohlin synts i långköraren "Vänner och Fiender"; en av de första varjedag-såporna som gick på TV3. Rachel Mohlin är även konstnärlig ledare för teatergruppen "Teater Temporär" som våren 2002 hade premiär på "Tusen och en nålar" av Peter Barlach och i regi av Klas Karterud på Teater Scenario i Stockholm.

Förutom sitt skådespeleri är Mohlin verksam som manusförfattare. Detta var en färdighet hon utvecklade under åren på Sveriges Radio och kanalen P3, där hon i en rad olika humorprogram själv skrivit och framfört olika karaktärer som t.ex. "Tant Muttie". Under åren har Rachels skrivande breddats, och kombinationen av att framföra sina egenhändigt skrivna texter har också lett henne till arbetet med SVT:s publik- och kritikersuccé "Kvarteret Skatan".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta