Pierre Mood

Pierre Mood

Prestationsutvecklare för elitidrottare och företag

Målinriktat beteende är definitionen av ordet prestation. Prestationer sker dagligen inom livets olika arenor och i de varierande roller människor har. Det ställs olika krav på individen för att må bra och prestera bra i skiftande sammanhang.

Pierre Mood titulerar sig prestationsutvecklare och arbetar aktivt med ett tiotal idrottsmän och kvinnor. Dessutom är han knuten till brottargymnasiet i Arboga där han har hjälper eleverna med att hitta en bra grund att stå på inför karriären. Han agerar också ledare för det team av människor som ingår i brottargymnasiet. I sitt stall har han också en sånggrupp som får råd i att finna balansen.

Inom näringslivet arbetar han med både föreläsningar och utbildning inom individers utveckling samt med ledar- och teamutveckling. Kommunikation och delaktighet är två centrala teman i Pierres föreläsningar och utbildningar.

Pierre Mood arbetar också med utbildningar inom företag och näringsliv. Han har tagit sig an försvarets anställda i Östersund för att hjälpa dem att finna ny motivation och kreativitet inför nedläggningen av kompaniet. Han har utbildat moderata kvinnoförbundet i ledarskap, anställda inom Synsamföretag i personlig utveckling, skolpersonal i målinriktat arbete och miljövårdare och städpersonal i kommunikation och samarbete.

Pierre är en inspirerande person med hög energi som på ett lättförståeligt och personligt sätt talar om hur var och en kan sätta sina mål och finna motivation i sin vardag.

Pressbilder

Pierre Mood

Pierre Mood

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2