Hem > Personligheter > Pia Stolt

Pia Stolt

VD för Situation Sthlm

Pia Stolt är vd för Situation Sthlm, en gatutidning som säljs av hemlösa och utsatta människor i Stockholm och runt om i mellansverige. En högkvalitativ tidning med en mycket annorlunda säljkår.

Pia Stolt är vd för Situation Sthlm, gatutidningen som säljs av hemlösa och utsatta människor. Situation Sthlm är ett samhälls- och kulturmagasin. Tidningens publicistiska målsättning är att göra en högkvalitativ och angelägen tidning vars innehåll attraherar läsarna. Försäljarna av tidningen skriver fem sidor i tidningen.

Pia har tidigare arbetat som VD för talarförmedlingsföretaget Talarforum och före det som prisbelönad säljare inom den medicin tekniska branschen för det amerikanska företaget Johnson & Johnson. Utbildningsmässigt har hon en fil.kand. i ekonomi och psykologi från Stockholms Universitet och är legitimerad psykoterapeut.

Pia Stolt har för närvarande ett jobb som inte liknar något annat. Det är ett jobb som förenar ledarskap, marknadsföring och försäljning med en omfattande social verksamhet för några av samhällets mest utsatta individer.

I Pias föreläsningar är temat det mänskliga mötet, med utgångspunkt från de människor hon dagligen möter på Situation Sthlm. Genom ögonblicksbilder får vi ta del av dessa möten. Skildringarna är präglade av värme och en hel del humor. Det är ett förhållningssätt fjärran från någon "tycka-synd-om"-attityd. Här får vi tvärtom ta del av berättelser om starka personligheter, människor som hittat vägar att ta sig vidare i livet trots ofta mycket dåliga förutsättningar. Och om ett alternativt sätt att hjälpa genom att erbjuda dem möjligheten att tjäna egna pengar genom försäljning av en högklassig produkt.

Hos oss som åhörare väcker Pias föreläsning fler viktiga reflektioner. Främst naturligtvis frågan om hur jag själv förhåller mig i mötet med mina medmänniskor. Är det som förefaller så annorlunda och kanske till och med skrämmande verkligen så främmande? Föreläsningen ger exempel på ett förhållningssätt som är användbart i alla olika typer av mänskliga möten, på arbetet såväl som privat. Ett förhållningssätt som präglas av nyfikenhet och en strävan efter att lära sig mer.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta