Pia Irell

Pia Irell

Investerare och affärsutvecklare med hållbarhet i fokus

Morgondagens vinnare? De som framgångsrikt lyckas integrera hållbarhet i sin affär

Hållbarhet, impact, ESG, CSRD osv - ibland känns benämningarna och ramverken så övermäktiga och komplicerade att man inte vet var man ska börja. Ledare idag förväntas både göra rätt för planeten och samhället och dessutom ha fullt fokus på tillväxt, lönsamhet, regler och lagar. Pia Irell är talaren och inspiratören som gör det svåra enklare. Hon hjälper företag, investerare och organisationer att skapa en integrerad agenda - en agenda som levererar hållbar och finansiell framgång.

Pia har en lång erfarenhet inom affärsutveckling och bolagsbyggande. Senast var hon med och byggde upp en riskkapitalfond som fokuserar på verksamheter som mätbart bidrar till de 17 hållbarhetsmålen. Idag är hon entreprenör, rådgivare, investerare och styrelseledamot. Pias karriärväg visar på hennes förmåga att fungera i olika miljöer, från ledande befattningar i inom Medtech- och energiteknikbolag samt de senaste åren med investeringar och verksamhetsutveckling inom private equity och venture capital. Hon har genom åren stött på ett oräkneligt antal utmaningar och möjligheter i vitt skilda branscher.

Pias presentationer anpassas efter företag och situation. Hon inspirerar och utmanar för att skapa förståelse för förändring för att senare leverera praktiska lösningar och exempel på vad som fungerar. Från vision till handlingskraft för att skapa stolta medarbetare och nöjda kunder. Beroende på syfte och fokus växlar Pia presentationen med kortare diskussioner. Även utvärderingsverktyg och mentometersessioner kan ingå. Teori och praktik varvas med humor, insikter och aktuella händelser.

Pia avmystifierar hållbarhetsramverk och rapporteringskrav och ger vägledning om hur dessa kan integreras i din investerings- eller affärsverksamhet. En rad praktiska exempel och lärdomar från verkliga företag som framgångsrikt har integrerat hållbara metoder ingår som en del av presentationen. Oavsett om du är en startup, ett multinationellt företag eller en investerare så anpassar Pia sitt innehåll för att möta dina specifika behov och utmaningar.

Syfte och mål med presentationen

 • Få konkreta tips på hur du anpassar din verksamhet till de viktigaste hållbarhetskraven i din typ av organisation.
 • Få inspiration kring hur du kan utnyttja innovation, teknik och processutveckling i för att effektivisera ditt hållbarhetsarbete, minska kostnaderna och växa affären.
 • Positionera ditt företag som ledande inom hållbarhet, attrahera inte bara kunder utan även topptalanger.
 • Pias passion för hållbarhet och affärer smittar av sig; hon inspirerar team att anta ett hållbarhetstänkande som genomsyrar företagskulturen och driver engagemang och framgång.

Exempel på innehåll

 • Trender i vår omvärld. Verkliga risker och utmaningar - och hållbara lösningar
 • Hur förvandla hållbarhetsarbetet till en kommersiell framgång – Från vision till mål och KPIer
 • Förstå och påverka företagets värdekedja
 • Samordning, styrning och engagemang – gör det enklare att lyckas
 • Gör lärande till en process och framgångsfaktor
 • Hållbara investeringar och internationella ramverk
 • Globala och regionala marknadstrender i dagens investerarlandskap

Pressbilder

Pia Irell

Pia Irell

Företagsledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2