Kostnadsfria föreläsningar

Öppna Seminarier

Lund: 1st • Göteborg: 1st • Stockholm: 7st • Örebro: 1st

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller

Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark Marko Vuoriheimo

Vad menar du med omöjligt?

Signmark är den döva pedagogen som blev hiphopartist. Han förverkligade sin omöjliga dröm och blev världens första döva artist som fick ett internationellt skivkontrakt. Utöver sin musikkarriär är Marko Vuoriheimo en fantastiskt inspirerande talare. Signmark har rest runt i världen som specialrepresentant för finska utrikesdepartement och inspirerat genom sitt eget exempel. 2016 blev han den första döva personen som blev vald till Årets talare i Finland.

När: Tis 24 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Birgitta Ohlsson

Birgitta Ohlsson

Duktiga flickors revansch - Om varför flickor och feminism är framtiden

Samhällets syn på högpresterande kvinnor skevar. Vi har bland annat hört röster som menar att kvinnor ska sluta vara duktiga och sänka kraven på sig själva, men är det verkligen rätt väg att gå? I själva verket har vi mycket att lära av den duktiga flickan. Flit, strävsamhet och höga förväntningar möjliggör klassresor, krossar glastak och får drömmar att slå in. Nu tar Birgitta Ohlsson revansch för den duktiga flickan. Med utgångspunkt i sitt eget liv visar hon att duktighet och höga prestationskrav inte behöver vara en börda. Det kan lika gärna vara ett maktmedel och ett redskap på vägen mot ett mer jämställt samhälle.

När: Fre 27 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00.
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Anna Bennich Karlstedt

Anna Bennich Karlstedt

Sjukt Stressad! Praktisk stresshantering i vardagen

Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering. Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

När: Fre 4 maj, Mingellunch 11.45 Föreläsning 12.30-13.15
Var: Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, Lund

Anmälan

Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

The Future of Retail

En av Sveriges främsta trendexperter Stefan Trendstefan Nilsson berättar om utmaningar och förutsättningar inom retail idag och för framtiden. Trendstefan visar intressant retail från London, Paris, Milano och New York. Han visar exempel på framgångsrika och innovativa konceptbutiker och förklarar varför de får så stor uppmärksamhet.

När: Tis 8 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Camilla Saarinen

Camilla Saarinen

Ny energi på jobbet!

Den här inspirationsföreläsningen handlar om vad som krävs för att du ska kunna skapa bättre stämning och en roligare arbetsmiljö. Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och pedagogik samt är även certifierad coach och mental tränare. Hon jobbar med både chefsgrupper och personalgrupper. och har under många år anlitats som process- och projektledare för flera utvecklingsprojekt. Med decenniers studier kring framgångsfaktorer och mänsklig potential ger Camilla föreläsningar och utbildningar om vad som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.

När: Tor 17 maj, kaffe och smörgås från 07.30. Föreläsning 8.00 - 8.45
Var: Örebro Slott, kansligatan 1 (ingång från Borggården)

Anmälan

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou

Pascalidous Power Hour

Det här är en stärkande föreläsning om att ta makten över sitt liv. Med journalisten, författaren och programledaren Alexandra Pascalidou som trots sina dåliga odds som fattig förortsflicka, invandrare och skilsmässobarn, blivit framgångsrik. Publiken kommer att få följa med på en resa som lär ut konsten att krossa glastak, betongväggar och bromsklossar och vända varenda motgång till tillgång och framgång.

När: Fre 18 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Vanessa Leporati

Vanessa Leporati

Överraska kunden, gör din personal stolt och öka försäljningen

Vanessa har hjälpt många detaljhandelsföretag till bättre kundbemötande och ökad försäljning. Hennes föreläsning är baserad på mer än 1000 enskilda samtal med butikssäljare och butikschefer. Här får du konkreta tips om vad som krävs för att ditt företag ska bli en vinnare i konkurrensen om kundens tid och plånbok, men även för att behålla och attrahera motiverad personal.

När: Tis 29 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand

Arbeta tillsammans, inte bara samtidigt

Linda Hammarstrand liknar företag vid en stor stafett, där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Det som gör företag framgångsrika är vår förmåga att samarbeta - vi måste arbeta tillsammans, inte bara samtidigt! Linda har över 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning; främst inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon framgångsrikt Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även varit en del av ledningen för Clarion Hotel. Idag är hon en fantastisk föreläsare och hjälper företag med att skapa en vinnande kultur. Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur - som syns på sista raden. Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete.

När: Ons 30 maj, Frukost 07.30 föreläsning 8.15-9.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg.

Anmälan

Kristina Lindhe

Kristina Lindhe

Welcome to my world! Welcome to my dream!

Kristina Lindhe är grundaren av inredningsföretaget Lexington. Hon inledde sitt segertåg över världen med Lexington 1997. Stilen är sprungen ur den amerikanska östkuststilen, från det område som kallas New England. Kristinas bolag finns idag på drygt 20 marknader och hon och har hela världen som arbetsfält. Kristina delar med sig av sin personliga resa och de erfarenheter som entreprenör hon gjort på vägen.

När: Tor 31 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Göran Adlén

Göran Adlén

Framgångsbedrägeriet

Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten. Göran Adlén har sin bakgrund inom reklambranschen där han är känd för sina årliga trendrapporter. Han är sedan många år en av Sveriges mest bokade föreläsare.

När: Tis 12 juni, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta