Hem > Personligheter > Ola Trouvé

Ola Trouvé

Ledarskapstränare med världen som arbetsfält

Ola Trouvé intresserar sig för vad som driver människor och då särskilt ledare. Och talar om att det är onödigt att krångla till ledarskapet, men att samtidigt inse att ledarskapet egentligen är summan av medarbetarnas prestationer.

Ola Trouvé är vd, konsult och lärare med en bakgrund av ledarskapsträningar över hela världen och olika chefsbefattningar inom läkemedelsindustrin. Han talar om affärsmannaskap, ledarskap samt om motivation, arbetsglädje, emotionell intelligens, teamutveckling och inte minst personlig utveckling.

Ola Trouvé har intresserat sig för vad som driver människor, och jobbar med deltagarnas egen motivation som grund för förändring och nya utmaningar. Han menar att skillnaden mellan ledarskap, försäljning, äktenskap och föräldraskap än mindre än vad många vill erkänna. Anledningen kan vara den att vi har en tendens att krångla till ledarskapet. Kanske för att vi vill göra oss märkvärdigare som ledare än vad vi egentligen är? Ledaren är ju faktiskt bara summan av sina medarbetares prestationer.

I Ola Trouvés föreläsningar bjuds det på allvar och skratt i en härlig blandning i syfte att skapa resultat för individer, grupper och organisationer. Till sist: Kom ihåg att arbetsglädje bara är ett annat ord för produktivitet!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta