Hem > Personligheter > Niklas Forser

Niklas Forser

Kommunikatör, entreprenör, coach och författare

Niklas Forser har gedigen erfarenhet från näringslivet som kommunikatör och ledare och brinner för att frigöra människors och organisationers inneboende potential.

Niklas Forser är entreprenör, coach och utbildare med bakgrund som marknadsförare, beteendevetare och kommunikationsexpert. Med 20 års erfarenhet inom marknadsföring bland annat som Marknadsdirektör för Carlsberg och Marknadschef på Nestlé har Niklas en gedigen erfarenhet av såväl kommunikation som rollen som ledare.

Niklas har under hela sitt liv bedrivit framgångsforskning som belyser vad som är unikt för extremt lyckade individer och framgångsrika företag vilket också mynnat i ett recept för den som vill boosta sitt liv och sitt företag. Det är också denna framgångsforskning som ligger till grund för egna företaget Leverage som Niklas driver sedan 10 år tillbaka. Tillsammans med sina kollegor hjälper han företag att få ihop helheten inom en organisation: en tydlig strategi, engagerad personal och välpaketerade budskap.

Niklas stora passion är att frigöra människors och organisationers inneboende potential och han har praktiska exempel på och kunskaper kring hur du får detta att hända. I sina föredrag pekar Niklas Forser på den förmåga vi alla besitter och visar i praktiska exempel och övningar hur vi själva har förmågan att få ut mer, med mindre insats.

Niklas Forser har studerat hos Tony Robbins i USA inom Human Needs Psychology. Niklas stora nyfikenhet och brinnande intresse för människors beteende och sätt att kommunicera har dessutom lett till författandet av boken "Hävstångseffekten – få ut mer av livet med mindre insats".

Niklas Forser erbjuder föreläsningar, workshops i strategi, kommunikation, effektivitet och försäljning samt kommersiella coachningar i grupp och individuellt. Föreläsningarna bjuder alltid på inspiration, motivation, kunskaper, nya insikter och konkreta verktyg för att låta er utvecklas med hjälp av kommunikation. Föreläsningarna belyser t.ex.: ledarskap, försäljning samt kommunikation för minskad stress och ökad effekt

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta