Hem > Personligheter > Michael Riise

Michael Riise

Pedagog och kommunikolog med eget kommunikationsträningsprogram

Michael Riise lär människor hur man kommunicerar. Och hur man klarar av att oförberedd ställer sig upp och håller tal. Eller hur man kommunicerar med medarbetare man har problem med.

Michael Riise är pedagog och certifierad kommunikolog (studiet av struktur och dynamik i kommunikation och förändring) och han har byggt upp ett eget pedagogiskt program för träning i kommunikation. Michael har även bl.a. varit kursansvarig för presentationsteknik på Berghs School of Communication och har regisserat på Östgötateatern. I hans bakgrund finns även skådespeleri och dans. Han arbetar med träningsprogram i att kommunicera – något som är viktigt för alla som vill utveckla kommunikationen på företaget. Han föreläser, håller seminarier och utformar individuella träningsprogram i kommunicera (praktisk komminikation), han ger stöd, råd & regi inför framträdande och han talar även om de kunskaper i kommunikation vi borde ha lärt oss i skolan.

Många människor är oroliga – ibland rent av skräckslagna – för att framträda och har även problem med samarbete och ledarskap. Det beror ofta på att det finns för lite kunskaper i mänsklig kommunikation och hur denna praktiskt ska tränas. Michael Riise erbjuder initierade kunskaper i ämnet och hur det kan tränas för att uppnå goda resultat.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta