Hem > Personligheter > Michael Mobach

Michael Mobach

Konsult med kärlek till mat och vin

Michael Mobach är egentligen vinexpert, men tillstår att han har en lika stor kärlek till mat. Och allt detta talar han gärna länge och entusiastiskt om.

Michael Mobach är vinexpert med en stor kärlek till mat. Han för med sig en bred bakgrund till gastronomin, som en civilekonomexamen, Poppius journalistskola, en sommelierexamen från Grythyttans restaurangskola och ett internationellt sommelierdiplom. Yrkesmässigt har han insupit handgriplig vinkunskap på vingården Terreno i Toscana, eldsjälen bakom Terrenos Vinotek, arbetat som sommelier på Vinkällaren Grappe och köksmästare på slottet Villa Val Lemme i Piemonte.

Michael är även mångårig gastronomisk konsult för bl a Rent a Chef och Menyse.com. Han har i flera år arbetat med vinprovningar, catering och olika slags matlagningskurser. Michael Mobachs föreläsningar handlar om kärleken till viner, champagner, och andra drycker samt hur man kombinerar dem med mat. Han leder även privata matlagningskurser och kan dyka upp som gourmetkock i hemmet.

För Michael är passionen för vin lika stor som för mat och han har haft förmånen att stå bakom grytorna både i restaurangkök och i många privata hem. Hans engagemang, kärlek och nyfikenhet för nya smaker och råvaror smittar lätt av sig på hans gäster.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta