Mats Rimton

Mats Rimton

Framtiden är här - Hur möter vi utmaningen?

Mats målar upp bilder med konkreta exempel som gör det möjligt för åhörarna att förstå hur Internet of Everything, artificiell intelligens, uppkopplade maskiner och våra mobiler hänger samman och ger oss nya maktbalanser,

Med Mats bakgrund som serieentreprenör, kreativ affärsstrateg, VD, affärs- och marknadschef i olika globala bolag samt som investerare i ett antal "start-ups", levererar han skräddarsydda föreläsningar kring hur framtiden kommer att se ut inom olika områden och branscher. Och framför allt vad som kommer att krävas för att följa med i utvecklingen.
Mats målar upp bilder med konkreta exempel som gör det möjligt för åhörarna att förstå hur Internet of Everything, artificiell intelligens, uppkopplade maskiner och våra mobiler hänger samman och ger oss nya maktbalanser, kommunikationsmönster och ett i grunden förändrat samhälle.

Mats vill ge åhörare möjligheten att förstå framtiden och de krafter som håller på att stöpa om världen runt oss. Han fokuserar på sambanden mellan de stora förändringskrafterna som idag finns och hur detta är direkt är kopplat till vår tids snabba värderings-, affärs-, kommunikations-, globaliserings-, demografi-, och klimatförändringar. Mats vill flytta vårt fokus till människan och våra relationer till familjen, företagen, konsumenterna och vår omvärld i stort - istället för tekniken i sig. Mats talar gärna om vad som kommer att krävas av oss som individer för att vi skall överleva och framför allt må bra. Hans motto är "Lär Om, Lär Nytt och Lär Rätt".

Branscher krossas på nolltid och jobben försvinner, omvärldens demokratier skakar, klimatförändringarna förändrar våra liv och samtidigt springer tekniken iväg på olika håll. Vad är bra och vad är dåligt? Vad innebär detta för oss som personer, mitt företag och mitt liv? Vem blir vinnare och vem förlorar?

Mats Rimton

Mats Rimton

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2