Hem > Personligheter > Marika King

Marika King

Vidbränd och vidare

Marika King är den f.d. McKinsey-konsulten som gick in i väggen, flyttade till Afrika och blev författare, men som nu är tillbaka på en chefsposition i arkitektbranschen.

Utifrån sina egna erfarenheter berättar Marika King personligt och inspirerande om sin egen resa, hur man upptäcker och undviker utbrändhet samt om vikten att våga välja sitt eget liv.

När man är van att jobba 80-timmarsveckor kan det vara svårt att förstå hur man en dag inte ens orkar gå upp ur sängen. Marika King hade en spikrak karriär på det välkända konsultföretaget McKinsey & Company, men blev sjukskriven för utmattningssyndrom och hennes självbild raserade. Efter en lång rehabilitering skrev hon sin framgångsrika debutroman, Supernova, som handlar om prestationsprinsessan Lisas uppgång och fall i konsultvärlden. Snart är hon aktuell med sin andra roman, Projekt längtan, som fortsätter följa Lisa i jakten på det perfekta jobbet och sökandet efter mening.

Marika King har själv vänt sina motgångar till en spännande och lärorik resa, och hon drivs av att hjälpa företag och individer att inte bara undvika utbrändhet, utan också att ta tillvara kraften i människors ohälsa och förvandla det till något positivt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta