Hem > Personligheter > Maja Aase

Maja Aase

Chefredaktör, journalist och moderator

Med en erfarenhet och bredd som få andra kan mäta sig med, bland annat som journalist, chefredaktör och utbildare, är Maja Aase ett säkert kort i valet av moderator.

Maja Aase är den klassiska kulturjournalisten; hon har en bred allmänbildning och finkänslighet för människor och sammanhang. Med sin erfarenhet och vana att grundligt förbereda sig inför varje uppdrag kan hon med humor, allvar och energi moderera även de tyngsta samtalen.

Maja arbetar både i näringslivet och med offentlig verksamhet. Hon tar gärna uppdrag inom medicin, psykologi, forskning, miljö- och naturvårdsfrågor, sociala frågor och arbetsmarknad, trafik, medier, trädgård och kultur.

Maja Aase har varit chefredaktör för Journalisten. Under sju år var hon chef för Kulturnytt i Sveriges Radio P1. I slutet av 1980-talet fram till början av 1990-talet arbetade Maja Aase som reporter på tidningen Z. Hon har även arbetat på tidskriften och på tv-programmet Moderna tider, som redaktionschef på reportagebyrån Riksreportage och undervisat på JMK, Poppius journalistskola och Beckmans.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta