Hem > Personligheter > Madeleine Åsbrink

Madeleine Åsbrink

Samtalsterapeut, qigonglärare och rosenterapeut

Madeleine Åsbrink har en något annorlunda bakgrund som terapeut då hon är civilingenjör med många års näringslivserfarenhet. Hon talar om livsglädje och om hur man hittar balans i livet.

Madeleine Åsbrink är diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes, certifierad rosenterapeut och qigonglärare. Hon är också författare och föredragshållare. Madeleine har även en något annorlunda bakgrund, eftersom hon dessutom är civilingenjör från Industriell ekonomi med många års erfarenhet från näringslivet som produktchef, projektledare och affärsutvecklare i och utanför Sverige. Hennes ämnen är hur man kommer från stress till livsglädje, hur man minimera stressen och optimera balansen i livet. Hon talar också om krisen som början till ett nytt friskare, sannare och lyckligare liv, om att ta reda på vad du vill och förverkliga dina drömmar och om självklar – lär dig ta plats i samvaron med andra. Madeleine talar även om Qigong, meditation och avslappning.

I dagens samhälle med sitt höga tempo och oändliga valmöjligheter är det lätt att tappa bort sig själv och bara springa för att hinna med alla krav, borden och måsten. I det tempot är det lätt att glömma bort vad man egentligen vill, och vad som faktiskt ger mening åt livet. Det är dessa fundamentala frågor Madeleine belyser.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta