Lene Gammelgaard

Lene Gammelgaard

Vägen till toppen

Lene Gammelgaards föreläsningar genomsyras av hur hon genom egna erferenheter kommit fram till hur motivationen är drivkraften för att vi ska kunna nå våra mål och samtidigt inspirerar andra

Lene Gammelgaard är en internationellt erkänd föredragshållare, motivationstalare och coach. Hennes omtyckta föreläsningar handlar om hur vägen till framgång ligger i våra hjärnor. När vi förstår hur vi kan utnyttja vår egen motivation, kan vi inte bara driva oss själva till enastående prestationer utan även få med oss andra. Lene har arbetat med att inspirera organisationer runt om i världen. Hon har hjälpt företag och organisationer att konstruktivt möta motgångar och att kunna behärska den enorma pressen som präglar näringslivet.

Lene Gammelgaard har genom hela sitt liv och karriär visat att hon upprepade gånger kan motivera sig själv till topprestationer. När hon som första nordiska kvinnan besteg Mount Everest 1996 var hon en av överlevarna från katastrofen som tog åtta människoliv, där ibland Lenes guide. Hennes beprövade metod "vägen till toppen" har fått henne att kunna fokusera och lyckats skapa extraordinära resultat genom hårt arbete, uthållighet, originalitet och kreativitet.

Särskilt i svåra tider krävs det där lilla extra av oss. Lene Gammelgaard visar hur man genom mental träning och att sätta mål kan hantera till synes katastrofala kriser som sedan kan ligga till grund för nya framgångar.

Pressbilder

Lene Gammelgaard

Lene Gammelgaard

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2