Hem > Personligheter > Kerstin Nerbe

Kerstin Nerbe

Chefsdirigent och musikchef vid Folkoperan

Professor, föreläser med ämnen som ledarskap - speciellt kvinnligt ledarskap, kreativitet och om hur man hittar balans i livet.

Kerstin Nerbe är chefsdirigent och musikchef vid Folkoperan där hon arbetat i över 30 år. Hon är dessutom professor och föreläsare. Hennes ämnen handlar om ledarskap, om speciellt kvinnligt ledarskap, om kvinnligt och manligt, om kreativitet och om att konsten att hitta balans i livet.

Kerstins dagliga värv handlar om det konstnärliga ledarskapet på teatern. Gemensamt för musikerna som Kerstin arbetar med är att alla håller en mycket hög teknisk nivå. Detta räcker dock inte alltid. Det gäller också att få varje medlem att ge sitt bästa, att känna lust och glädje att uttrycka sig. För att åstadkomma detta ger Kerstin mycket av sig själv, och för henne gäller det att vara mycket mottaglig för impulser. Det handlar om en tydlig, men ordlös kommunikation. En dirigent använder sig själv som verktyg och redskap för att locka fram det bästa hos andra. Det gäller att få till en kreativitet som når fram bakom tonerna. Och detta gäller många gånger även för andra typer av ledarskap som inte har med musik att göra.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta