Hem > Personligheter > Katja Wulff

Katja Wulff

Kaffekokaren lagar din mat till fest och till vardags

Katja Wulff trollar fram recept på allt från nudlar och stekta ägg, till skaldjursgryta och bläckfiskspett på sin kaffekokare.

Det här är en föreläsning för er som söker efter det där lilla extra. Ni som vill både ha kakan och äta upp den. Ni som har druckit ur kaffe och nu är sugna på en varmrätt.

Katja Wulff har aldrig varit det minsta intresserad av att spislaga mat. Hon gillar att kaffekokarlaga den. Intresset upptäckte hon när hon som student inte orkade gå ut till det gemensamma köket i studentkorridoren utan lagade sina nudlar, pulversoppor och andra halvfabrikat i sin kaffekokare istället. Efter att ha berättat om hur hon börjat laga mat för sina storögda kompisar blev hon uppmuntrad av deras reaktioner och startade bloggen kaffekokarkokboken och började lägga upp sina recept och bilder på maten hon lagade.

Bloggen blev så populär att den fick utmärkelsen "Årets Matblogg ". Samtidigt blev hon kontaktad av ett förlag och gav sedan ut sina recept i "riktig" kokbokform. Hennes föreläsning berättar historien om studenten som på ett lite udda sätt vann plats bland matlagningssveriges elit. Samtidigt delar hon med sig av recept och tips till matkonnässören med mycket tid, bara att hårdkoka ett ägg tar 45 minuter.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta