Karin Evans

Karin Evans

Resultat av förändringar

Föreläsningarna har hög igenkänningsfaktor och ger konkreta tips och råd till er som står inför en digital transformation eller annan förändring.

Karin Evans har mer än 20 års erfarenhet inom H&M koncernen och 10 års erfarenhet som ledare och förändringsledare. Hon är en erfaren föreläsare och utbildare inom såväl ledarskap, förändringsledning och självledarskap med fokus på att lyckas och få resultat av förändringar. Karin har föreläst för ledare och medarbetare inom olika funktioner, såsom logistik, accounting, customer service, supplychain, fysisk och digital butik.

Karin är i grunden utbildad HR med global erfarenhet från värderingsarbete och utbildningsfrågor, men har de senare åren arbetat inom både affärsutveckling, försäljning och kund. Hon har haft globala roller som ansvarig för förändringsledning och implementation inom såväl projekt, program och stab.

Karin driver sitt egna konsultbolag där hon även tillhandahåller strategisk rådgivning kopplat till implementation, People Change Management, förändring och benefit realisation för ledningsgrupper.

Exempel på föreläsningar:

You in change
För medarbetaren i en organisation som står inför eller befinner sig i en förändring. Grundläggande förståelse för vad en förändring är och hur vi som människor och individer agerar och reagerar i förändring. Föreläsningen ger enkla verktyg och nycklar för att som medarbetare kunna förstå och bidra i en förändring.

Att leda förändring
För ledaren som befinner sig i och ska få förändringen att ske. Grundläggande förståelse kring förändring, kopplat till ledarskap och självledarskap. Föreläsningen ger enkla verktyg och nycklar för att som medarbetare kunna förstå och bidra i en förändring.

Förändringsledning
Från strategi till operativt arbete med change management/förändringsledning i program och projekt. Seminariet belyser vikten av att arbeta med förändringen i organisationen och ger konkreta tips på hur du skapar struktur och framdrift genom People Change Management genom att koppla konkreta aktiviteter till projektmetodik.

Pressbilder

Karin Evans

Karin Evans

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2