Hem > Personligheter > Jonas Hallberg

Jonas Hallberg

Välkänd spanarröst i radio - Blandar allvar och humor

Jonas Hallberg uttalar sig gärna om det mesta och kan göra det med en allvarlig vinkling eller lite mer åt stå-upp hållet. Han talar även gärna och varmt om hur man lär sig att bli en bra presentatör.

Jonas Hallberg är föreläsare, moderator, stå-upp komiker och välkänd röst från radio och TV. Talar bl.a. om presentationsteknik, kommunikation och retorik samt kvinnligt och manligt.

Jonas Hallberg arbetar numera mest för näringslivet och offentliga sektorn som föreläsare och moderator. Ofta och gärna med uppdrag av typen: "Du kan väl leda en allvarlig debatt under dagen och sen skoja om det hela vid middagen på kvällen."

Är konsten att tala övertygande något medfött som man kan lära sig? Jonas vet att alla kan bli bättre på att tala. Och detta är viktigt, t.ex. då man skall presentera ett projekt för en kund, eller för företagsledningen eller om man vill få sin projektgrupp att ge järnet.

Även om man har svårt att inte le när man känner igen hans röst från radions "Spanarna", upplever alla Jonas Hallberg som en mycket kunnig, rolig och intelligent person med en unik förmåga att underhålla och förmedla budskap samtidigt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta