John Houdi och Three D

John Houdi & Three D

En helkväll med unik lyxunderhållning

Välkommen till en oförglömlig afton med magikern och komikern John Houdi och showgruppen Three D.

De här rutinerade artisterna tar hand om kvällen på er konferens eller event. John Houdi & co anpassar upplägget och skapar en unik kväll för just ert evenemang. Konceptet fungerar lika bra oavsett om det gäller en jubileumsmiddag, kick-off, kundträff eller julfest.

Till fördrinken välkomnar Three D gästerna med musikaliska inslag.
John Houdi - kvällens magiska toastmaster/konferencier - leder gästerna till middagsborden och öppnar upp kvällen från scen med sin humor och oefterhärmliga magi.

Mellan rätterna varvas konferenciersuppdrag, prisutdelningar etc med energifull musik och härliga humorinslag.

Till kaffet ger artisterna en glittrig Las Vegas-show med humor och musikaliska greatest hits där Three D får gästerna upp från stolarna och sätter fullt ös på dansgolvet!

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Sverige. Hans fräscha och originella mix av humor och trolleri - något han själv kallar MagiComedy™ - har gjort att han varit en återkommande artist på event och shower i Sverige och runt om i världen.

Three D består av tre färgstarka tjejer som alla på var sitt håll har lång erfarenhet och en gedigen bakgrund inom artistbranschen. Three D innebär tre personligheter, tre röster och tre tjejer med olika kvalitéer som kompletterar varandra perfekt och ger en fullödig showupplevelse!

John Houdi och Three D

John Houdi och Three D

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2