Johanna Lundin

Johanna Lundin

Prisbelönt jämställdhetsexpert med lång erfarenhet av att inspirera & utveckla!

Johanna Lundin är jämställdhetskonsult och föreläser om normer, mångfald, härskartekniker och jämställdhet.

Genom humor och igenkänning skapar hon både engagemang, motivation och ett normkritiskt perspektiv hos åhörarna för att bidra till en jämställd och inkluderande organisation. Johannas föreläsningar och workshops är inte bara tänkvärda ögonöppnare utan hon ger även verktygen som erbjuder en verklig förändring på djupet, både på individ- och gruppnivå.

Hon ger verktyg för faktisk förändring och vet vilka fallgropar och framgångsfaktorer som finns och får gruppen att utvecklas tillsammans. Johanna Lundin är flerfaldigt prisbelönt som jämställdhetskonsult med tio års erfarenhet av att inspirera och leda människor till jämställdhetsutveckling. Hon har verkat som jämställdhetsexpert i EU-projekt och utbildat över 10 000 människor inom offentlig och privat sektor.

Johanna är en etablerad talare som med sin personliga stil och teaterbakgrund får människor att lyssna, skratta och känna igen sig. Hon jobbar interaktivt och skapar dialog med gruppen och är en fena på att hitta gruppens akilleshäl, men också dess styrka. Under sina tio år som föreläsare och utbildare har Johanna mött många grupper inom olika områden och hon har en god känsla för att skapa tillit och ett öppet möte där taket är högt och alla kan utvecklas tillsammans.

Johanna använder sig av interaktiva övningar och ett normkritiskt perspektiv för att skapa jämställda och inkluderande organisationer. Johanna vill gärna möta kunden innan föreläsningstillfället för att få del av eventuellt tidigare utvecklingsarbete samt få en bild av verksamheten och skapa case som skapar engagemang och motivation hos åhörarna. Hon kan hålla kortare inspirationsföreläsningar, men även moderatorsuppdrag, facilitering av workshops samt processledning av utvecklingsarbete inom såväl offentlig, som privat sektor inom jämställdhet/mångfald/inkludering.

Pressbilder

Johanna Lundin

Johanna Lundin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2