Jens Thulin

Jens Thulin

Jens Thulin är entreprenören och ledaren med orimlig optimism som rankats som en av Sverige 101 supertalanger av Veckans Affärer och har utsetts till en av Sveriges 33 unga hållbarhetstalanger under 33.

Det är få personer som likt Jens lever som de lär när det kommer till miljö, klimat och hållbarhet. Jens är en mycket uppskattad talare för sin pedagogiska förmåga och för han förmedlar en optimism som åhörarna alltid tar med sig hem efter att ha lyssnat till honom. Oavsett om det är intima workshops eller strategidagar med mindre grupper eller föreläsningar för 1000 åhörare på en konferens lyckas Jens fylla rummet med energi och skratt som även får tunga och allvarliga frågeställningar att kännas konkreta och övervinnliga.

Jens har drivit bolag sedan gymnasietiden och var med och byggde upp bolaget GIAB från 15 till 100 medarbetare som han lämnade i samband med att bolaget börsnoterades. Sedan två år tillbaka driver Jens företaget Mylla.se med målsättningen att utveckla Sveriges främsta marknadsplats för direktförsäljning av lokalproducerade råvaror i synnerhet och svenskproducerade livsmedel i allmänhet. Bolaget har snabbt vuxit fram som en disruptiv utmanare till det oligopol vi ser inom livsmedelsbranschen med ett fåtal stora aktörer som sitter på all makt. Jens har kallats för landsbygdsentreprenören med epitetet Sveriges klimatsmartaste nötköttsproducent för arbetet på Vismarlövsgården där han tillsammans med sin familj byggt upp en klimatcertifierad produktion. På gården bedrivs också ett mikrobryggeri, bröllops- och konferensverksamhet med egenproducerade råvaror samt uthyrningsverksamhet.

Han har spetskompetens inom entreprenörskap, affärsutveckling, cirkulär ekonomi, miljö och klimat, hållbar affärsutveckling, Cralde to Cradle, hållbar livsmedelsproduktion och lantbruksföretagande.

Pressbilder

Jens Thulin

Jens Thulin

Entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2