Hem > Personligheter > Jassim Ahmadi

Jassim Ahmadi

Din röst ska eka - inspiration att skapa sitt eget öde

Jassim Ahmadi kommer från Malmö där han arbetar som skolkurator på Rosengårdsskolan. Han har hörts i sveriges radio, både som poet och hiphopartist. Jassim Ahmadi är den rappande skolkuratorn som drivs av att inspirera ungdomar.

Jassim Ahmadi är en ung inspiratör och föreläsare med rötterna i stadsdelen Rosengård i Malmö. Med en uppväxt som präglats av socialt utanförskap, arbetslöshet och dåliga betyg lyckades han vända på sina odds för att idag vara utbildad till socionom och arbetar som skolkurator på Rosengårdsskolan.

Resan började på högstadiet när en lärare lyckades tända en lampa hos honom. Idag har han vidareutbildad sig till personalvetare, ägare av två företag som arbetar med personlig utveckling och ungdomar samt aktuell med filmen och konceptet "Din Röst Ska EKA!" som tagits fram med kollegan Alaa Mouhsen. Ambitionerna är att alla unga i Malmö stad ska få sin röst att eka genom ett arbetsmaterial som vänder sig till vuxna och unga inom bland annat skolvärlden. Jassim är ett bevis på att man kan förvandla sina sämre förutsättningar till vinster och skapa sitt eget öde

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta